Szerintetek koleszban hogy kell viselkedni? Hogy szerettessem meg mindenkivel magam? Egyáltalán meglehet? Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?
Szóval most életemben elöszörre koleszos leszek, ráadásul egy másik városban... Szegeden, amúgy én Pesti vagyok... szóval azvan, h azt szeretném, h jól érezzem magam ott és ,h ne gondolják rólam, h valami beképzelt nem tudom mivagyok... és azt sem, h egy r.banc... félek attól, h koleszban nincs magánéletem és attól is , h mondjuk bulik vannak és megismerkedek fiúkkal és egyből r.banc leszek, mondjuk elég valószinű, h megismerkedek pasikkal mert mérnöki karra megyek és mivel csaj vagyok így...:D szóval szerintetek meg a kibeszélés?
Szerintetek hogyha sok dolgot viszek magammal, sok ruhát, cipőt meg kozmetikumot az zavaró lehet? úgyértem h elfoglalom más helyét , nem?
Mire figyeljek majd oda?
Előre is köszii!!
Add önmagad... Hidd el sokkal gázabb ha látszik, hogy mű vagy, mesterkélt, mintha önmagadért nem szeretnének. Természetesen itt is megy a kibeszélés, de azért már nem ovis szintre kell gondolni (bár nálunk még az is előfordul). Annyi hogy a szobatársaiddal ismerkedj, beszélgess velük, próbálj meg együtt élni velük úgy, hogy kiegészítsétek egymást, és ne csak elmenjetek egymás mellett, vagy elviseljétek a másikat, hiszen fél évig biztosan vele fogsz élni, vagy ennél már csak tovább!
Mindenképpen tudd meg, hogy abban a koleszban ahova felvettek, milyen szobák vannak, mekkora tároló helyek. Kitúrni nem illik a másikat természetesen, így célszerű csak is annyi cuccot vinni, ami a saját tárolóhelyeiden elfér! Neked sem tetszene, hogyha rögtön bepakolna valaki a szekrényedbe! Persze később ha a szobatársadnak nincs szüksége az egyik polcára vagy valami, akkor lehet felajánlja hogy pakolj oda... Ne legyél tolakodó, és udvariatlan, viszont add önmagad, hiszen ez lesz az a hely, ahol innentől kezdve az életed nagy részét éled, nem jó haragot tartani a közvetlen környezeteddel. Nem lesz semmi gond!
"Hogy szerettessem meg mindenkivel magam?"
Sehogy, az senkinek sem lehet a célja, hogy MINDENKIVEL megszerettesse magát. Azt kell elérned, hogy legyenek barátaid, legyen sok ismerősöd, összeveszni meg nem kell senkivel.
"Szerintetek mik azok a dolgok amik miatt kinézhetnek?"
Ha nagyon gazdag vagy, akkor ne fitogtasd. Néhányan emiatt hozzád fognak csapódni, de nem éppen azok, akiket szívesen látnál a barátodként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!