Miért vagyok bunkó mindenkivel és miért idegesít mindenki ha megvan?
Figyelt kérdés
Amikor megjön, akkor bunkó hozzászólásokat teszek másoknak, legszívesebben felrobbannék olyan ideges szoktam lenni valamire/valakikre..Ez olyan rossz érzés, miért van? L/172010. júl. 27. 20:58
1/8 anonim válasza:
Dolgoznak a hormonok. Ha tudod, hogy "nehéz napoknak" nézel elébe és tisztában vagy vele, hogy ilyenkor ingerült vagy, tudatosan figyelj a viselkedésedre. Azért mert éppen "megvan", nem kell mások lelkébe belegyalogolni.
2/8 anonim válasza:
Ezzel én is mindig így vagyok, ha megvan, sokkal feketébben látom a világot, érzékenyebb és ingerültebb vagyok. Ezért ilyenkor mindig veszek egy nagy levegőt, és átgondolom, mielőtt kinyitom a szám. :)
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Igen, ugyanezt csináltam, hogy vettem egy nagy levegőt, de amikor itthon van ez, nem barátokkal, akkor kijön belőlem mégis...És tudom,hogy nem szabadna, de ez az érzés, nagyon rossz vááá:S:(:)
2010. júl. 27. 21:16
4/8 anonim válasza:
Én is mindig így vagyok vele. Amúgyis könnyű kihozni a sodromból, de ilyenkor meg végképp könnyű. Meg érzékeny vagyok, ma is majdnem elbőgtem magam 2x valami oltári kis pitiáner dolgon :D Pedig az meg alapjáraton nem vagyok, mármint sírós...
5/8 sonyk750i válasza:
Mint az exem.....de én is így viselkednék ha nekem lenne, bevallom. Add ki magadból, kiabálj, örjöngj otthon, ne másnak és máshol. Gondold meg kétszer, hogy mit mondasz, legyél egy kicsit türelmesebb, ha kell vegyél be több gyógyszert. Nem veszitek észre, hogy hogyan viselkedtek másokkal, ez a válasz a kérdésedre, aki nem éli át az másképp látja, én megszoktam, elfogadtam. Gondolj arra, hogy már nem sok van hátra! 19F
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aranyosak vagytok!:):D én se vagyok alapjáraton síros, de mais sírtam, olyan dolgon, amit csak én láttam rossznak:( olyan különös ez az egész amúgy..:)
2010. júl. 27. 21:26
7/8 anonim válasza:
Egyszer valami olyasmit olvastam, hogy ha a világot nők irányítanák, akkor mindent tönkre tehetnének pár "nehéz nap" miatt :)
Egyébként tényleg a hormonok miatt van, de ez még nem ok arra, hogy "bunkóskodjunk" másokkal.
Mikor megjön, akkor figyelj arra, hogy minden "robbanásod" előtt számolj el háromig! :)
Később szerintem javulni fog a helyzet, és ezt tapasztalatból mondom.
8/8 A kérdező kommentje:
Rendben, és amúgy ez tényleg bevállt. :) mielőtt kimondtam volna olyan dolgot ami idegesít a másikba, inkább visszatartottam és már nemis tartottam lényegesnek...:)
2010. júl. 29. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!