A cigányok miért kötekednek mindenkivel?
14:53 és 15:29-nek
Majd jövőre jön a Jobbik, gettóba zárja őket, likvidálja, a zsidóktól elveszi az összeharácsolt vagyont. Akkor majd a - sohasem létezett - ősi magyar alkotmány szerint fogunk boldogan élni, míg meg nem halunk.
Szép új világ!
Én cigány vagyok! És nem szoktam kötekedni, nem szoktam magyart ütni és félek a késtől.
Rendesen dolgozom a magyar főnökömnél aki megbecsül és kifizet rendesen, elégedett a munkámmal. Én is nehéz körülmények között nőttem fel, de rájöttem hogy ha dolgozom befogadnak a magyarok. Nekem nincs a véremben a kötekedés, de megvédem magam ha kell! Sok rokonomnak nem adatott meg hogy olyan emberrel találkozzon aki munkát ad neki! Nekik csak a lopás marad tényleg, mert nem kapnak munkát senkitől.
Ennek több oka is van, lássuk őket sorban:
A cigányok már a termelődési helyükön, Indiában is a társadalom legalsó kasztját képezték, ezért is zavarták őket el onnan. Ekkor nekiindultak a nagyvilágnak, növelvén minden érintett országban a bűnözési és járványos fertőzések arányát, aminek következtében sehol sem látták őket szívesen, kivéve az akkori Magyarországot, amely éppen a Tatárjárás borzalmas emberveszteségéből próbált magához térni, ezért befogadtuk őket, mintahogy sok egyéb nemzetiséget is. Tévedtünk, mert a cigányok, ellentétben bármilyen másik törzzsel, egyetlen pillanatra sem kívántak beilleszkedni, illetve előremozdítani az országot. Ez azóta sem változott, de itthoni rendszerváltás után bevezetett szabadságjogokat valamilyen érthetetlen okból minden további nélkül alkalmazzák önmagukra is, megfeledkezvén arról a tényről, hogy normális jogállamban kötelességei (pl.:munka) is vannak az állampolgároknak. Mivel a Rendőrség jogkörét erősen megnyírbálták, nem mernek a szükséges erővel fellépni a cigányság által elkövetett bűncselekményekkel szemben, mert a cigányok ekkor azonnal "rásszizmust" kiáltanak, és elkezdenek olyan jogokra hivatkozni, amelyek nem illetnék meg őket, hiszen a magyar társadalomnak gyakorlatilag semmilyen haszna nincs belőlük, sőt a dolgozó többség által megteremtett anyagi erőforrásokkal támogatják a minnél gyorsabb szaporodásukat, amiből szintén semmilyen rövid, vagy hosszútávú haszna nincsen a magyar táradalomnak, ellenben más, értelmesebb céloktól vonja el a pénzt.
A hallgatólagos kormányzati támogatás (azaz, a legvérlázítóbb bűncselekmények szőnyeg alá söprése, nyilvános siránkozások a "rasszizmus áldozatai"ról{az amúgy érdekes, hogy pl. a cigányok által a családja szeme láttára agyonvert tanár temetésén nem tették tiszteletüket a kormány tagjai}) azt az eredményt hozta, hogy elszemtelenedtek. A jelenlegi rezsim végvonaglásában kitart ugyan mellettük, és már szervezik is a szavazóhelyekre szállításukat a választások idejére, de csak azért, mert már semmilyen más társadalmi réteg nem támogatja őket. A reményeink szerint 2010ben bekövetkező kormányváltás után remélhetőleg ez a helyzet is megváltozik, és a cigányok visszakerülnek abba a státuszba, amiért megdolgoztak.
Szebb jövőt!
A cigányok akik nem kötekednek, és rendkívül sokat tettek a magyarság megbecsüléséért:
Énekesek
Lakatos Ágnes
Palya Bea
Szalóki Ági
Dobosok
Balázs Elemér
Balogh László
Jávori Vilmos
Kőszegi Imre
Lakatos László
Lakatos Pecek Géza
Lakatos Pecek András
Látó Attila
Bőgősök, basszusgitárosok
Duka Norbert
Egri János
Horváth Plutó József
Kunu László
Lakatos Bögöly Béla
Lakatos Pecek Krisztián
Oláh Péter
Oláh Zoltán
Pege Aladár
Szaxofonosok
Lakatos Ablakos Dezső
Lakatos Antal (Tony Lakatos)
Lakatos Szoszó Sándor
Németh János
Oláh Antal
Piroska Zoltán
Raduly Mihály
Zongoristák, billentyűsök Gitárosok
Babos Gyula
Bacsik Elek
Horváth Sándor
Kovács Andor
Kurina Kornél
Lakatos Pál
Oláh Szabolcs
Snétberger Ferenc
Balogh Csibe Jenő
Balogh Tibor
Csík Gusztáv
Füsti Balogh Gábor
Kóródi Iván
Lakatos Adorján
Lakatos Zoltán Maci
Nagy Lajos
Szakcsi Lakatos Béla
ifj Szakcsi Lakatos Béla
Szakcsi Lakatos Róbert
Oláh Cumó Árpád
Oláh Kálmán
Oláh Zoltán
Torma Rudolf
Hegedűsök
Kathy Horváth Lajos
ifj Kathy Horváth Lajos
Lajkó Félix
Lakatos Róbert (Roby Lakatos)
Látó Frankie
Radics Gábor
Elismert Jazz zenészek akik cigányok, sokat köszönhetünk nekik.
Csak hangszert kell a kezükbe adni és nem lesz több probléma.
Aha, akkor máris hasznos mindegyik, mi?
Nem számoltam végig, de ez maximum 100 név, ami a cigányság 800 000res darabszámához viszonyítva elenyésző.
Olyan névlistád nincsen, ahol a becsületesen dolgozó, büntetlen előéletű cigányok vannak listázva?
Elismerem, hogy az a kevés, amelyik akar egyáltalán dolgozni, az dolgozik, sőt, olyan kedvezményeket kap, amelyeket egyetlen magyar sem, mindössze azért, mert ellátja elemi társadalmi kötelességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!