12 éves fiú verbálisan aláz felnőtt nőt. Hogyan lehet ellene védekezni?
Milyen jogaim vannak egy 12 éves gyerekkel szemben, ha többedszerre azzal jön nekem, hogy "szo.pjam le a fa.szát, nyel.jek gec.it, retkes ku.rva stb..."
Feljelenthetem becsületsértésért?
Persze, fel lehet venni, de nem sokat érsz vele.
Csak a költözés az egyetlen megoldás, gondolj bele, hogy amikor a gyereked melletted totyog, akkor ezt kell hallgatnia, vagy megkérdez, hogy "anyuci, mi az a g.ci???"
Menj be a rendőrségre, előtte jó, ha némi bizonyítékod is. Természetesen foglalkoznak ilyen NEM piti üggyel is, hiszen ez egyfelől zaklatás (hiába kiskorú az elkövető), másfelől pedig hosszú távon traumatizáció.
A gyereket valószínűleg otthon verik, mint a lovat, különösen az anyja lehet vele nagyon durva, ezért az első nő igyekszik ezt leverni, és különönsn azért rajtad, mert kisgyereked van.
Feljelentheted, nyugodtan. Kérj segítséget!
17-es
De jó lenne, ha tényleg segítenének.Már az is jó, hogy itt kibeszélhettem magam. Ha a rendőrök nem is csinálnak különösebben sokat, csak támogatóan fogadnának, már azért is nagyon hálás lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!