Ti nem éreznétek magatokat gáznak, ha 27 éves felnőtt férfi létetekre, soha nem dolgoztatok, egy szakmátok nincs és egész nap a "Hotel Mama" kényelmét élveznétek?
Nyáron diákként dolgoztam egy turisztikai helyen. Akkor került oda egy munkatársam, ugyanolyan munkakörbe, mint én. Tehát igazából ilyen kasszások voltunk, na. Kiderült a srác 27 éves, élete első munkája, eredetileg villanyszerelőnek tanult, de persze azt ott hagyta, semmilyen papírja nincs, se szakmáról, se érettségiről. Anyukájával lakik. Terve a jövőre mindössze annyi, hogy ki akar menni "németbe" (ki nem állhatom, ha valaki nem képes kimondani, hogy Németországba, na mind1), mert ott biztos kolbászból van a kerítés... mondjuk papír nélkül, nyelvtudás nélkül nem tudom, hogy gondolta ezt, de úgy látszik ez már afféle urban legend, hogy külföldön 8 általánossal is elmehetünk cégigazgatónak.
Persze, tudom tudom mi közöm hozzá. De mégis. Én azért úgy eléggé szégyellném magam az ő helyébe. És tényleg az, hogy semmi terve a jövőre nézve... annyit kérdeztem tőle, hogy akkor esetleg valami szakmában gondolkodik e, annyi volt a felelet, hogy nem.
Egyébként azóta megint nem dolgozik semmit.
Én nem szégyelném magam.
Minek is vagy büszke arra, hogy jó dolgos vagy---semmire nem mész vele..
Én azon szerencsés hülyék közé tartozok, akik keveset dolgoznak mégis jó pénzért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!