Miért bámul engem egy felnőtt férfi állandóan? 15/lány
Figyelt kérdés
Már 1 hónapja,kb.egy 40-éves férfi a buszon állandóan bámul.Olyan idegesítő,egyenesem állandóan bele a szemembe bámul folyamatosan.Már mindent csináltam,csúnyán ránéztem,behunytam a szemem,elfordultam és csak bámult tovább.Pedig velem volt anyám is.De mást nem is nézett csak engem.Ő a végállomáson száll le,én előtte eggyel.Szerintetek miért van ez? Mit tehetek ellene?2013. jan. 30. 18:55
1/11 anonim válasza:
Tetszel neki gondolom..Amíg csak néz addig nem sok mindent tudsz csinálni.Szóljál be neki maximum valamit.Ha majd ott száll le ahol te aztán elkezdd követni vagy ilyenek akkor szólni kell anyádéknak...
2/11 A kérdező kommentje:
Köszi.Igen félek is,mert mit akarhat egy férfi aki hozzám képest egy vénmajom.Lánya lehetnék.
2013. jan. 30. 19:07
3/11 anonim válasza:
a buszon én is sok mindenkit néztem :DD nem biztos, hogy tetszel neki, lehet furcsán nézel ki (neki)
vannak emberek, akik vonzzák a tekintetet, anélkül, hogy vonzóak lennének
4/11 A kérdező kommentje:
Mi az hogy furcsa?Ezt még senki nem mondta.Szerintem nem vagyok az.Nem vagyok én béna sem nyomorék.Sőt sokan mondták is hogy jól nézek ki.
2013. jan. 30. 20:08
5/11 anonim válasza:
én senkire nem mondtam, hogy csúnya, rád meg semmit, azt mondtam, hogy lehet
de látom nem akartad megérteni, hogy én az ő szemszögéből próbáltam látni
lehet van valami furcsa rajtad, lehet hogy a 6 milliárd ember közül csak ő látja furának, mondjuk a két szemed közötti távolságot, nem tudom
lényeg, hogy a privi oltogatást be lehet fejezni, nem kell visszavágni egy elmélet miatt
6/11 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok kancsi.Normális arcvonásaim vannak,na mindegy hadjuk is.
2013. jan. 30. 20:40
8/11 anonim válasza:
"mondjuk a két szemed közötti távolságot"
nem tudom ez melyik univerzumban jelenti a szemtengelyferdülést, de mindegy, tényleg hagyjuk
kis olvasnivaló
9/11 anonim válasza:
először még akartam normálisan válaszolni de aztán rájöttem hogy buta vagy boccs... elég furcsa vagy:D
10/11 A kérdező kommentje:
Buta aki mondja.
2013. febr. 8. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!