12 éves fiú verbálisan aláz felnőtt nőt. Hogyan lehet ellene védekezni?
Milyen jogaim vannak egy 12 éves gyerekkel szemben, ha többedszerre azzal jön nekem, hogy "szo.pjam le a fa.szát, nyel.jek gec.it, retkes ku.rva stb..."
Feljelenthetem becsületsértésért?
Csak anyja van, aki nem hiszi el, hogy a kisfia ilyet mond, mert otthon soha....
Nem állíthatom falhoz, pláne nem üthetem meg. Azonnal engem jelentenének fel. Pedig nagyon de nagyon ráférne a verés...
Amúgy tombolni is szokott, meg dobálózni is kővel, meg ollóval...csak úgy...
igen cigány...
az anyjához visszatérve, ő nemhogy nem hitte el, hanem engem kezdett el támadni, hogy én másztam rá a kisfiára és én bántom őt....pedig én már tényleg messzire kerülöm, hozzá sem szólok, rá sem nézek, rá se köszönök...
De van egy másik 10-12 éves cigány kiscsaj is, aki már letolta a gatyáját, bugyiját előttem, meg a kisbabámat megdobta paradicsommal...amikor rászóltam, annyit válaszolt vissza, hogy az anyja olyan kemény, hogy az xy-nak is kést tett a torkára, úgyhogy vigyázzak magamra...
Akkor is felhúztam magam rendesen, de aztán nem mentem sehová...nem volt folytatása.
De ez a fiú, most már naponta direkt megtalál és ilyeneket szövegel. (Még azt is hozzá szokta tenni, hogy dög.öljön meg, haljon meg....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!