A mai tinédzserek érettebbek a régieknél?
Valahogy sokkal felnőttesebbnek néznek ki, mint anno mi. Máshogy is beszélnek. Én 16 évesen valahogy más voltam, más dolgok érdekeltek, mint most a többséget. A mai gyerekek előbb érnek vagy csak ezt akarják mutatni kívülről?
23/L
Nem feltétlenül érettebbek-agyilag nem,csak külsőleg!
Ahogy öltözködnek (mini,magassarkú,hajfestés,műköröm...) már 14éves koruktól a csajok,az számomra megdöbbentő-simán eladják magukat akár 18nak is!
Miért engedik ezt a szülők,iskola???
Hova fajul ez a világ???
Egy ilyen idős lánynak/fiúnka nem azzal kellene foglalkoznia,h hova menjen péntek,szombat és mit igyon,szívjon,kivel sexeljen-hanem a tanulással!!!
Ez a mai 14-20 éves fiatalokra erősen jellemző!
Örülök,h én nem így nőttem fel és mindig tudtam,h hol a határ!
Ez nagyban függ a neveltetéstől,társaságtól is!
Még annyi, hogy 31/F
11:08 vagyok
Ezt a Humor kategóriába szántad?
Se külsőleg, de belsőleg aztán főleg nem.
Sokkal! Ez nem kérdés, hanem tény, nézz meg egy mai 15 évest, meg egy 50 évvel ez előtti 15 évest ....
Az okaira sok elmélet létezik, de attól még a tény tény, csak több féle magyarázat van rá.
elsőnek:
hát pedig drága megnyugtatlak a mai 15 évesek döntő többsége, zöme már aktív rendszeres szexuális életet él szted, bár én ezt nem úgy látom, h ettől elfajult lenne a világ, azért a kapcsolat a két dolog között nem ennyire ilyen jelegű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!