A tinédzserek hány %-a drogozik?
hát pontosan nem tudom:D
kb olyan: 80% legalább...=/
takarodjatok már a világvége hangulattal, nincs még annyira vészesen elkorcsosulva a fiatalság, mint ahogy azt a tévében beállítják. Napiszaron meg hasonló helyeken összegyűjtik a legrosszabb példákat, és ezért tűnik rengetegnek a rossz úton haladó tizenévesek száma, pedig ha belegondolunk, ez nem így van. Egy fenét drogozik a 80%!
kérdező: szerintem úgy 40% körül van aki egyszer kipróbálja és aztán többet nem nyúl hozzá. Nagyon kevés aki rendszeresen drogozik, honnan lenne rá pénzük?
hát énse próbáltam ki..nem is akarom meg vagyok nélküle..
de..azért írtam 80-at mert sulinkba olyan 30 gyerekről tudok aki igen..és ez csak egyetlen suli:/
jó lehet nem a 80..de abba beleértem azokat akik kipróbálják..
attól függ milyen sulit nzünk.
Az én előző sulimban jellemző volt hogy dragoznak.Tanulmányi szinten nagyon sokat követelnek.
Amikor oda jártam, rendszeresen éltem szerekkel.1 évig függő voltam. Eleinte nagyon jó volt. Suli után kimentünk a szemben lévő parkba és elszívtunk egy "cigit". Elfelejthettem a gondokat. Sőt otthon könnyebben tanultam...Aztán kipróbáltam másokat. A filmekben már bizots mindenki látta a fehér bogyókat amik "segítenek" a tanulásban. Máig nem tudom a nevét, de "barátnőmtől" kaptam 20szemet.Rögtön rákaptam.Jobbak lettek a jegyeim, a szüleim büszkék voltak rám.De kezdtem szétcsúszni...
Szerencsére 4hónapja tiszta vagyok.
Én csak két gimnáziumból tudok kiindulni, a régiből és a mostaniból, és azt kell hogy mondjam nagyon sokan élnek vele ha nem is kemény drogokkal de fúvel igen.Bátran merem állítani hogy 50-60% ha nem is napi rendszerességgel de bulikbak használja.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!