A tinédzserek hány %-a drogozik?
Figyelt kérdés
2010. nov. 4. 01:50
11/23 anonim válasza:
Az én ismertségi körömben valahogy nem divatos a drog... ismerek talán 10 embert, aki szívja, van aki csak bulikban.
12/23 anonim válasza:
Én egy teljesen átlagos gimibe jártam (4 éve érettségiztem), és olyan 3-4 embert ismerek, aki kipróbálta, de ők is csak egyszer-kétszer, nem rendszeresen.
13/23 anonim válasza:
A középiskolásoknak asszem olyan 70%-a próbált már ki valamilyen illegális kábítószert. De ebben nem vagyok biztos, lehet, hogy rosszul emlékszem. Azt pedig már totálisan elfelejtettem, hogy ebből mennyi a rendszeres szerhasználó. De érdemes megnézni a KSH honlapját, ha statisztikai adatokra vagy kíváncsi, ott valószínűleg találsz ezzel kapcsolatos dolgokat is.
14/23 anonim válasza:
Na de ha érdekel a téma, akkor ezt olvasd el: [link]
15/23 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkitől. én csak azért kérdeztem mert a mi iskolánkba szinte mindenki drogozik.. ez az új féle drog a kati.. és már teljesen szét van csúszva mindenki.. hihetetlen.
2010. nov. 4. 12:58
16/23 anonim válasza:
Milyen az a kati? sosem hallottam róla. tudnál róla egy kicsit mesélni?
18/23 A kérdező kommentje:
igen az. de ha beiirod a keresőbe kihoz róla sok mindent!
2010. nov. 4. 15:11
19/23 anonim válasza:
ha figyelembe vesszük a cigarettát kv-t alkoholt akkor egész nyugottan mondhatunk 80%ot! Ha az illegális kábítószereket vesszük csak akkor jólenne ha igazatok lenne és nagyon elenyésző százalék élne velük rendszeresen...
De sajnos nincs igazatok! Véleményem szerint 50-70% között lehet az arány de inkább 70 mint 50... A mai világban szó szerint mert az utóbbi 1évben rohamosan nőtt ez a százalék! Szal a mai világban nemtudok úgy elmenni szórakozó helyre hogy ne legyen a buli 80-90%a beállva!
Pedig megyek olyan helyekre is ahol a lélekszám 5000alatt van és így is rengeteg droggal lehet találkozni. A nagyobb bulikról nem is beszélve...
Én sem vagyok kivétel ahogy az ismerőseim kb 99%-a sem.
20/f
20/23 A kérdező kommentje:
igen igen.. minden csak a drogról szól. és szomorú, hogy nem veszik észre hogy ennyire tönkreteszik magukat.
2010. nov. 5. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!