Honnan lehet észre venni ha valaki drogozik?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 4. 18:02
1/11 anonim válasza:
lerí az arcáról,szeméről,mozdulatairól... kb olyan, mint Jack Sparrow,csak nem olyan ügyes és aktív :D
3/11 anonim válasza:
az arcukról leginkább, sokkal idősebbnek néznek ki, mint a valódi koruk. Egy 20 éves kb mintha 28-30 lenne, egy 15 éves narkós, simán mintha 25 lenne....
4/11 anonim válasza:
Na most először is tisztázzuk a fogalmakat: a drog alatt mit értesz? Kávé, cigi, alkohol, fű vagy fizikai függőséget kialakító drogok? Mindnek más a hatása, függ a fogyasztás sűrűségétől, az elfogyasztott mennyiségtől, a személytől, illetve még jópár más dologtól. Nem egy kemény drogos van, akiről nem mondanád meg, hogy az.
5/11 anonim válasza:
Útólsóval egyet értek. Én kokainnal nem buktam le hónapokig.
6/11 A kérdező kommentje:
A magyar köznyelvben nagyon ritkán használjuk a drog szót a kávéra,a cigarettára stb. ezért én úgy gondoltam ez egyértelmű lesz de hogy pontosítsam magam a pszichoaktív drogokra gondoltam.
2010. ápr. 7. 15:15
7/11 anonim válasza:
Értem: nos a fűről nem igazán lehet megmondani, hogy valaki él-e vele, ugyanez a helyzet az lsd-vel is. (Persze, nem a trip ideje alatt, hanem általánosságban). Ha valaki már függő (természetesen úgy értem, pszichikailag), és már több éve rajta van a szeren, akkor elég könnyen meg lehet állapítani: lassabb beszéd és gondolkodás, erős hangulatváltozások, drog utáni vágy, illetve a drog a fő téma, megváltozott viselkedés (agresszív lesz vagy pont az ellentétje annak, amilyen volt).
8/11 anonim válasza:
A fűnél nincs fizikai jele, egy szülőnek azonban gyanús lehet a romló tanulmányi eredmény, az addig szorgalmas gyerek lustulása, és persze az is hogy nem tud elszámolni a pénzével.
A keményebb drogoknál ezen kívül lehet fizikai jele is, nyilván ha heroinozik akkor tűnyomok, de ha éppen sikerül drogozás után rajtakapni, akkor szerintem egyértelműen leszűrhető a dolog.
9/11 anonim válasza:
pupilla, gyors szívverés/nem érzi a fájdalmat, izzad, ki van száradva a szája...
10/11 anonim válasza:
Ki van száradva a szája, gyakran fáj a veséje.
Gyakran vannak hangulatingadozásai, és szürkés lesz a bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!