Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A szülők hogy nem veszik...

A szülők hogy nem veszik észre, ha a gyerekük drogozik?

Figyelt kérdés

Fel nem foghatom.

Nekem sem volt egy jó családom, nem igazán figyeltek rám, de biztos vagyok benne, hogy észrevették volna, ha valami "nincs rendben".

2009. ápr. 26. 16:21
 1/8 anonim ***** válasza:
79%
Mert kamaszkorban amúgy is befelé fordul a tinédzser, és nem mond el mindent a szüleinek,nem részletezi,mi volt a suliban,vagy hogy hogy vesztette el a szüzességét. Ilyenkor a szülők nem fogják kérdezgetni az ilyesmit (általában). Azt hiszik,majd kinövi azt,hogy ilyen. Szóval nem mindig tudják,vagy gyanakodnak arra,hogy a drogok miatt lett ilyen a gyerekük.
2009. ápr. 26. 16:29
 2/8 anonim ***** válasza:
62%

Szia

én mondhatni jómódú családban nőttem fel és nálunk nagyon elfoglaltak a szülők még most is h már nagykorú vagyok, hétvégente mindig adtak 10ezer feletti összeget nemmmondták h mire költhetem és mire nem később belecsöppentem 1 kábszeres társaságba 18évesen és ez ígyment 21éves koromig. nemtűnt fel a szüleimnek h mire is költöm azt a pénzt, az évek alatt nem fordult elő h sűrűbben kérjek pénzt v vmi.

de sikerült kilábalnom belőle :) nem bántam meg h használtam mert nem tett kárt a szervezetemben

2009. ápr. 26. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
56%

valami "Nincs rendben"?????

itt az alapvető probléma, ha valaki havonta elszív egy joe-t akkor az már nincs rendben? miért ne lenne rendben? tök természetes dolog, és kevésbé káros mint az alkohol.

pontozzatok le, mert most én vagyok a rossz.

2009. ápr. 26. 17:07
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha valaki havonta elszív egy jointot, az még rendben van. Én nem is erről beszéltem, hanem ha valaki FOLYAMATOSAN (naponta többször akár) tép, vagy keményebb szereket használ.
2009. ápr. 26. 17:09
 5/8 anonim ***** válasza:
56%

észreveszik, ha az orruk előtt csinálod...

akik élnek ezekkel a szerekkel úgy csinálják, hogy ne vegyék észre. és nem azért nem veszik észre, mert leszarják őket a családjuk.

2009. ápr. 26. 19:49
 6/8 anonim ***** válasza:
77%
cső:D 21 éves vok! már kb 2 éve szívok, egy fél éve eléggé megvastagodott a pénztárcám tartalma, igy azóta rendszeresebben is! Volt hónap, hogy naponta szívtam! Mindennap összefutottam szüleimmel, mikor be voltam tépve! asszem még csak gyanú sem merült fel bennük, hogy valaha is kipróbáltam volna valamilyen drogot! De hiszen nem kell mindenről tudniuk! Már látott engem anyu és apu is füvet szívni, csak nem tudatosult bennük, hogy ami a kezemben van, az nem egy sima cigi! Haverom ugyanígy van, mint én! A faterja rendőr ráadásul, és le sem vágta még egyszer sem! Ennek szerintem az az egyetlen oka, hogy még egyikőnk szülei sem szívott, és nem is volt füves ismerősük, így fogalmuk sincs róla, hogy mikor vagyunk betépve! Attól hogy valaki nekiáll füvezni, nem dől össze a karrierje, vagy az élete, legalábbis magamból kiindulva! Az én életem egyre jobb, mármint meló, barátok, családi kapcsolatok szintjén! A szülők csak akkor tudják meg, hogy a gyerek füvezik, ha azt a gyerek elmondja nekik.... ennyi!
2009. ápr. 28. 11:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi. És ilyen szép életet továbbra is. Nekem sajnos négy olyan ismerősöm van, akiknek az élete közel sem ennyire habostorta...
2009. ápr. 28. 12:11
 8/8 anonim válasza:
57%
16 évesen egy gyönyörű lánnyal együtt szívtam el életem első dzsóját.Ezt követően havi,esetenként heti rendszerességgel elpörgettem egy-két szállal.A szüleim semmit sem vettek ebből észre, hiszen a rendszeres droghasználat ellenére is viszonylag jól tanultam,és nem változott meg a viselkedésem sem.Betöltöttem a 18-at,és abbahagytam a haluzást.Idén értetségiztem, felvettek egy főiskolára,és már 1 éve nemszívok,de még csak nem is kívánom.Nekem szerencsém volt,az a bizonyos lány pedig egy kiégett, kokainfüggő mind a mai napig.
2009. aug. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!