Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Miért divat a tinédzserek...

Miért divat a tinédzserek között a csordaszellem? Miért nem az a fontos, hogy egyéniség legyen, hanem az, hogy "milyen a stílusa"?

Figyelt kérdés
2009. nov. 9. 19:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert az ember csoportban ban élt mindig és ebben a korban leginkább az számít, hogy a közösségben, amelyhez tartozk az illető, elfogadják.
2009. nov. 9. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert a személyiségfejlődés kezdetén ugye van az utánzás, majd azt követi remélhetőleg az egyéniség megtalálása.
2009. nov. 9. 19:25
 3/11 anonim ***** válasza:
85%
Mert egy tinédzsernek - bármennyire állítja is az ellenkezőjét - nincs még stílusa. Mindamellett rengeteget tanulnak a társas érintkezésről ezáltal, felnőtt korban egyértelműen látszik, hogy ahol ez kimaradt, általában nehezebben boldogul az emberek között.
2009. nov. 9. 19:29
 4/11 anonim válasza:
89%
15/F vagyok én pl nem követem ezt a metro őrületet mert gusztustalannak tartom de a környezetem emiatt nem közösít ki.
2009. nov. 9. 19:33
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez mindig is divat volt, hisz a tini tartozni akar valahová, kérdés, hogy képes-e később önállóvá válni, vagy függővé válik környezetétől.

Ugyanúgy voltak bandák, klikkel 10-20-30-50 éve is.

2009. nov. 9. 19:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Azt hiszem igazatok van. Valószínűleg nem gondoltam át eléggé a kérdést, mielőtt kiírtam.

Köszi a válaszokat.

2009. nov. 9. 20:03
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ritka az ilyen, aki képes belátni valamit, ez egy nagyon értékes tulajdonság kedves Kérező!

Egyébként tényleg alapvető fejlődéspszichológiai tény a csoporthoz való tartozás igénye, mindeközben próbál elszakadni (otthonról) és keresi a saját személyiségét, individumát.

2009. nov. 10. 00:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem pont, hogy az egyéniségek korát éljük. Illetve ők azt hiszik, hogy egyéniségek, és mindenki más ugyanolyan, csak ők különböznek, de nagyon.

Valójában meg rájuk nézel és tényleg tiszta csorda az egész.

2009. nov. 12. 00:55
 9/11 anonim válasza:

Ehhh... 16 éves vagyok de szerintem ez nem mindenkire igaz :D

Én nem követem a divatot xD

tök gáz h az a menő akinek Converese cipője van és azzal vág fel amit a szülei vettek neki, és amiért 1 kicsit sem dolgozott meg...

aki meg egyedien öltözik, viselkedik az meg ki van nézve.

Én is ien vagyok. :D

Fekete hajamba vörös melirokat tettem és mindig kalapban járok, még suliba is xD

a farmerjaimat meg magamnak csinálom. általában összefestem meg ienek.

szal amikor kimek az utcára eléggé megnéznek az emberek xD

Nekem ez tetszik. Mindig összesúgnak a hátam mögött meg beszólogatnak de le$zarom.

nem majmolom 1ik sztárt sem, nekem ez tetszik és ennyi.

2010. jún. 6. 16:49
 10/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek Veled, és jó fejnek tartalak.
2010. jún. 6. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!