Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy mondjam el anyukámnak?

Hogy mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés

Édesanyámmal jó a kapcsolatom, sok mindent meg tudunk beszélni, de bizonyos szempontból egyáltalán nem nyitott. Tinédzserként kezdtem el érdeklődni az ázsiai kultúra iránt, amit ő az eleje óta rossz szemmel nézett. Szerinte az egész kultúra "hülyeség" és sokszor gyerekesnek tart, amiért hasonlóan próbálok öltözködni. (Pl.: bizonyos alkalmakkor kimono)

Furcsa mód a fiúkról eddig nagyon ritkán beszélgettünk és akkor sem sokat. Viszont kezdem úgy érezni, hogy tudnia kell; egyáltalán nem vonzanak az európai férfiak.

Mégis hogy mondhatnám ezt el neki, ha annyira ellenszenves mindennel, ami nem megszokott? :( Félnék bemutatni egy ázsiai fiút, de mások viszont nem érdekelnek...

2013. ápr. 28. 21:10
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
45%
Igen, meg vagyok győződve róla, hogy igazam van. Te meg szimplán egy trollkodó 15 éves vagy, és elegem van belőled.
2013. máj. 9. 12:16
 22/24 A kérdező kommentje:
Oké ^^
2013. máj. 9. 13:48
 23/24 anonim ***** válasza:

Mutatsz képet a kimonódról? Én japán származású vagyok és megnézném (gondolom a többi hozzászóló is). Nekem sajnos nincs, mondjuk nem is igazán lenne rá szükségem, itt élek, úgysem venném fel sehová, a szekrénybe meg minek...

Az pedig felesleges aggodalom, hogy félsz bemutatni, ha valakivel tényleg ott tartanál, hogy bemutatod, az nyilván Magyarországon lakna, azaz nem 100% ázsiai szokásokkal rendelkezne.

Ráadásul a magyarok között is van elég olyan akit sokkal gázabb bemutatni, mint egy külföldit.

2013. máj. 9. 20:10
 24/24 A kérdező kommentje:
Írtam privátot ^^
2013. máj. 11. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!