Hogy mondjam el anyukámnak?
Édesanyámmal jó a kapcsolatom, sok mindent meg tudunk beszélni, de bizonyos szempontból egyáltalán nem nyitott. Tinédzserként kezdtem el érdeklődni az ázsiai kultúra iránt, amit ő az eleje óta rossz szemmel nézett. Szerinte az egész kultúra "hülyeség" és sokszor gyerekesnek tart, amiért hasonlóan próbálok öltözködni. (Pl.: bizonyos alkalmakkor kimono)
Furcsa mód a fiúkról eddig nagyon ritkán beszélgettünk és akkor sem sokat. Viszont kezdem úgy érezni, hogy tudnia kell; egyáltalán nem vonzanak az európai férfiak.
Mégis hogy mondhatnám ezt el neki, ha annyira ellenszenves mindennel, ami nem megszokott? :( Félnék bemutatni egy ázsiai fiút, de mások viszont nem érdekelnek...
Mutatsz képet a kimonódról? Én japán származású vagyok és megnézném (gondolom a többi hozzászóló is). Nekem sajnos nincs, mondjuk nem is igazán lenne rá szükségem, itt élek, úgysem venném fel sehová, a szekrénybe meg minek...
Az pedig felesleges aggodalom, hogy félsz bemutatni, ha valakivel tényleg ott tartanál, hogy bemutatod, az nyilván Magyarországon lakna, azaz nem 100% ázsiai szokásokkal rendelkezne.
Ráadásul a magyarok között is van elég olyan akit sokkal gázabb bemutatni, mint egy külföldit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!