Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy apához szeretnék költözni?
15L vagyok, szeretnék apukámmal élni. Vele már beszéltem, részéről nincs akadály. Azt mondta beszél ő anyukámmal, de szerintem nekem illene.
Nincs vele amúgy semmi gond, csak úgy érzem apukámmal jobban el tudok beszélgetni, jobban tetszik ahogy él.
Az a gond, hogy jogi értelemben 16 éves korod után döntheted el te magad, melyik szülődet választod.
Ha anyukád agya eldurran, nem tehetsz semmit. :(
Emberek!
Pusztán hálából kéne a gyereknek az anyjánál maradni, ha az apjával szeretne élni?
Fordított esetben meg itt fröcsögnétek, hogy szar szemét apa, akitől el kell költöznie a gyereknek.
Meg honnan tudjátok, hogy mióta váltak el?
Én 16 éves koromban apához költöztem mert anyával napi szinten veszekedtünk, nem egyszer megtépett, egyedül hagyott az öcsémmel 3 teljes napig mert egyik nap pasizni ment, a második nap a barátnőivel bulizni, a harmadik nap meg a fene se tudja, hol volt és nem volt kedve hazajönni.
Szóval bizony van olyan helyzet, mikor a gyereknek jobb az apjával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!