Hogy mondjam el anyukámnak?
Édesanyámmal jó a kapcsolatom, sok mindent meg tudunk beszélni, de bizonyos szempontból egyáltalán nem nyitott. Tinédzserként kezdtem el érdeklődni az ázsiai kultúra iránt, amit ő az eleje óta rossz szemmel nézett. Szerinte az egész kultúra "hülyeség" és sokszor gyerekesnek tart, amiért hasonlóan próbálok öltözködni. (Pl.: bizonyos alkalmakkor kimono)
Furcsa mód a fiúkról eddig nagyon ritkán beszélgettünk és akkor sem sokat. Viszont kezdem úgy érezni, hogy tudnia kell; egyáltalán nem vonzanak az európai férfiak.
Mégis hogy mondhatnám ezt el neki, ha annyira ellenszenves mindennel, ami nem megszokott? :( Félnék bemutatni egy ázsiai fiút, de mások viszont nem érdekelnek...
Én jóképű vagyok, ismerkedj meg velem.
Egyébként ne haragudj, de ha anyukád azt mondja, hogy a kultúra hülyeség, akkor nem hinném, hogy valami magasan kvalifikált asszonyból lenne.
Egyébként átérzem a fájdalmadat, mert én meg az ázsiai lányokért vagyok oda, de az én szüleim igazából büszkék voltak rám, amikor megtudták anno, hogy egy ázsiai lány rabolta el az én szívemet.
Szóval ha sajnos nem tetszem neked, akkor azt tanácsolnám, hogy menj ki cserediáknak Japánba, több program keretében is van erre lehetőség Magyarországról.
Amúgy aranyos, hogy ennyire odavagy értük, hogy még kimono-t is veszel fel. :)
Amúgy nem értem, hogy miért tartjátok hülyeségnek, ha valakit érdekel az ázsiai kultúra. Ez annyira ostobaság. Ha azt is ismeri, annyival több ember. Mellesleg csodálatos kultúrájuk van az ázsiaiaknak. Szerintem csak töredékét ismerem, de például a koreai kultúrát nagyon szeretem.
Ne hidd azt, hogy különleges/egyedi vagy ezzel a hobbival. Minden 2. tini keresztül megy egy ilyen japán-mánián. Én azt tanácsolnám, hogy éld meg ezt a korszakot úgy ahogy szeretnéd, mert ez is nagyon szép és rózsaszín tud lenni egy tizenéves számára, de ne garantáld azt, hogy te majd 25 évesen kimonóban fogsz rohangálni Tokióban a japán férjeddel. Hidd el, tudom miről beszélek, nekem is voltak ilyen korszakaim...
Szerintem anyukád sem kezeli jól a dolgot, ez csak egy rajongás, nem kellene lehurrognia téged. De mivel nem vevő rá, nem kell mindent a nyakába zúdítani, inkább a barátnőiddel beszélgessetek erről.
Ha jól számolom, akkor az utolsó előtti válaszoló vagyok. Aki megszereti az ázsiai kultúrát, az nem fog kiszeretni belőle. :) Bár az tény, hogy addigra nem jutsz ki Japánba és tényleg nem lesz japán férjed. De azt kívánom, hogy mindig érdekeljen, és legyél nyitott felé.
Ha érdekel egy hasonló cipőben járó ember, mint én, akkor trécseljünk, írjál nekem privátot. :) Bármennyire is komolytalannak tűnök elsőre, ez ne tévesszen meg. Van tapasztalatom ezzel kapcsolatban. :)
Engem nem feltétlen Japán érdekel. Szeretem még Koreát is és Kínát is (sok japán dolog ered innen, pl a sushi is!). Nem értem, hogy ha az ázsiai kultúrát említem miért mindenkinek rögtön az animek ugranak be... Ez olyan, mintha Magyarország említésekor mindenkinek eszébe jutna a Maónika show xD vagy tudom is én...
Írok privátot ;)
Szerintem nem muszáj erről tudnia. Majd ha lesz egy kapcsolatod akkor oda állsz és mondod hogy őt szereted. Fogadja el a kedvedért. Az én szüleim se örültek soha a kapcsolataimnak (egyet kivéve) de mindig azt mondták, hogy tiszteletben tartják a döntésem meg ha ő tesz engem boldoggá...
És ez a téma egyébként nem csak tini szeszély. Tini szeszély az emo de ez nem
Csupán a kérdésedben és a válaszaidban tanúsított magatartás, beszédstílus és társai alapján következtettem, hogy valószínűleg kb. 15 éves lehetsz. Elég szomorú, hogy 20 évesen még itt tartasz.
A hazudozást meg nyugodtan befejezheted, senki nem fogja neked elhinni, hogy igazi japán selymet hozattál és abból varrattál furisodét megközelítőleg 200.000 ft-ért.
Magyarországon ez a legtöbb embernek 2 havi bére, a kérdésedből pedig egyértelműen kitűnik, hogy nem vagy sem kereső, sem önálló (otthon laksz), tehát az egész szemenszedett hazugság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!