Hogy mondjam el anyukámnak h pszichológushoz akarok menni anélkül, hogy kérdezgetné hogy miért?
Szerintem kell, hogy legyen iskolapszichológusotok. Elvileg minden iskolában kéne legyen, legföljebb nincs ott mindig, hanem adott időpontokban.
Egyébként az is járható, ha megmondod Anyudnak őszintén, hogy akadt valami problémád, de nehezedre esik róla beszélni, és egy idegennek könnyebb lenne. Kérd a segítségét, csak megérti, nem?
Igen, az első jól mondja. Kérdezz csak rá az osztályfőnüködnél mondjuk, hogy van e pszichológusa az iskolátoknak, érdekelne pár dolog. A pszichológust köti a titoktartás, nem fog beszámolni senkinek arról amit elmondtál neki.
Kell, hogy legyen pszichológusotok.
Én magam is az vagyok, ezért biztosan mondom, kell legyen iskolapszichológus az iskolában.
Iskolapszichológus minden sulinak van, ezt nem úgy kell elképzelni hogy ott dolgozik egy külön irodában :D
Bemész a titkárságra, és elkéred az elérhetőségeit. Ingyen fog ellátni mert a suliba jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!