Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nem akarok pszichológushoz...

Nem akarok pszichológushoz menni, de el kéne a segítség. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nincs senki akihez fordulni tudnék, mert nem tudom elmondani a problémáimat. Tudom, most jön az a duma, hogy: ,,de kell legyen...", de tényleg nincs. Mármint lenne, de én nem tudnék neki beszélni erről, és voltam pszichológusnál is (suliban), de nem szeretek oda járni, pedig a bácsi eléggé jó arc. :/ Máshová meg nem tudnék egyszerűen menni, mert anyunak meghalni nincs ideje, mert fősulira jár és egy csomót tanul, apunak dettó, mert itthon dolgozik és rengeteg munkája van. Nem tudom, esetleg máshová mennék ,,terápiára" (vagy mire, elnézést ha nem jól használom a kifejezést), és nőhöz akkor esetleg jobban eltudnám mondani a dolgokat. és am neten is vannak haverjaim de nekik sem szeretek erről beszélni, mert egyszerűen nem tudom elmondani, annyit kéne elmondanom. És amire befejezném már belepusztulnék. :/ ...vagy csak szimplán spórolni akarok az időmmel.
2012. jan. 4. 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
Tudnom kellene a korodat. Szerintem lány vagy és 14-15 éves lehetsz, mert az, hogy fájnak a kinemmondott szavak erre az életkorra jellemző. Szólj, ha tévedek.
2012. jan. 4. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet hülyének tartasz,de én magamnak szoktam elmondani.én nem mondanám el senki ismerősnek a gondjaim,max egy olyan személynek akit nem ismerek..
2012. jan. 4. 20:16
 3/9 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló, azt én is próbáltam, de nekem nem elég. :/
2012. jan. 4. 20:30
 4/9 anonim ***** válasza:

2.vagyok

általában nekem se,de sokat segít.

vagy mond el valakinek akit nem ismersz,vagy írd le neki, nem tudok jobbat...

2012. jan. 4. 20:39
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha gondolod, nekem nyugodtan leírhatod a problémáidat személyes üzenetben, szeretek lelki szemetesláda lenni. :)
2012. jan. 4. 21:38
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2012. jan. 4. 21:54
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Hízelgő, ha valaki eleve szemétként kezeli azt, amit elmondasz magadról neki. :P
2012. jan. 5. 14:17
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak azokat a dolgokat tekintem szemétnek, amit a másik fél kidobásra ítél. A többi ajándék. :)
2012. jan. 6. 22:55
 9/9 anonim válasza:

Én elvesztettem a babámat, nekem is szihologust javasoltak. nem segitett. A mai napig nem tettem tul magam rajta, pedig már uton van egy másik babám. Nem tudom mi segitene neked. Akiben megbizol teljes mértékben azzal probáld megbeszélni.

Vagy keresd fel az orvostudakozot a neten. Ott is vannak akikkel megbeszélheted és ugyanugy inkognitoban maradsz. lehet, hogy ugy könnyebb. Nekem kicsit segitett.

2012. jan. 13. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!