Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptam egy kettest angolból,...

Kaptam egy kettest angolból, hogy mondjam el anyukámnak?

Figyelt kérdés
Felelés volt,amit mindig utáltam.Tanultam rá rendesen,de mikor kihívott a tanár,alig jutott eszembe valami.Félek,hogy anyukám nagyon dühös lesz,mert jó angolos vagyok,és soha nem volt még négyesnél rosszabb jegyem belőle.Hogy mondjam el?

2012. dec. 3. 18:34
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Anya! Kaptam egy kettest angolból.
2012. dec. 3. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:
48%
Rosszul aludtál az éjjel és túl kóka voltál ahhoz, h jól teljesíts.
2012. dec. 3. 18:36
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki hogy felelés volt izgultál, de majd kijavítod. De azét lássa rajtad hogy sajnálod..
2012. dec. 3. 18:37
 4/12 anonim ***** válasza:
57%
feleléskor én is mindig rosszabbul teljesítek. egyrészt mert izgulok, hogy a többiek előtt szerepelek más részt meg nincs annyi gondolkodási idő. jó lenne ha már megszüntetnék a felelést.
2012. dec. 3. 18:39
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Anyu, van egy jó hírem! Nem kaptam egyest.
2012. dec. 3. 18:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

-Anya terhes vagyok!Na jó nem, csak az angolom lett kettes. :D

Nem hinném, hogy anyukád a fejedet venné egy rossz jegyért. Mondd meg neki, hogy ez most nem ment olyan jól, mint gondoltad, de ki fogod javítani és nyoma sem lesz.

2012. dec. 3. 18:42
 7/12 anonim ***** válasza:
Előtte kérdezd meg, hogy tudna-e olyan valakire mérges lenni, akit nagyon szeret?
2012. dec. 3. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
"Anyu! Te hányast kaptál ma angolból? Mert én kettest."
2012. dec. 3. 18:46
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Anya kaptam egy egyest angolból.

Tényleg?

nem kettest :-D

2012. dec. 4. 10:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

- Anyu, ma feleltettek angolból és nem sikerült valami jól. Annyira izgultam, hogy azt is elfelejtettem, amit tudtam és kettest kaptam. Természetesen szeretném kijavítani.

Anyukádat nem ismerem, sem a reakcióit hasonló esetekben. A helyében otthon gyakorolnék veled, feleltetnélek, hiszen az alapvető probléma a lámpalázaddal van.

Valaki azt írta, jó lenne beszüntetni a feleltetést, de ezzel nem értek egyet. Az életben is előfordulhat ilyen szituáció (például állásinterjú), ezt egy hasonló kérdésnél már leírtam. Ott a matekfeleléssel volt baja a kérdezőnek, de teljesen mindegy, melyik tárgyról van szó. A nyelvnél még plusz rátesz, hogy kifejezetten gyakori, hogy pont élőszóban kell majd használni.

2012. dec. 4. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!