Kaptam egy kettest angolból, hogy mondjam el anyukámnak?
-Anya terhes vagyok!Na jó nem, csak az angolom lett kettes. :D
Nem hinném, hogy anyukád a fejedet venné egy rossz jegyért. Mondd meg neki, hogy ez most nem ment olyan jól, mint gondoltad, de ki fogod javítani és nyoma sem lesz.
Anya kaptam egy egyest angolból.
Tényleg?
nem kettest :-D
- Anyu, ma feleltettek angolból és nem sikerült valami jól. Annyira izgultam, hogy azt is elfelejtettem, amit tudtam és kettest kaptam. Természetesen szeretném kijavítani.
Anyukádat nem ismerem, sem a reakcióit hasonló esetekben. A helyében otthon gyakorolnék veled, feleltetnélek, hiszen az alapvető probléma a lámpalázaddal van.
Valaki azt írta, jó lenne beszüntetni a feleltetést, de ezzel nem értek egyet. Az életben is előfordulhat ilyen szituáció (például állásinterjú), ezt egy hasonló kérdésnél már leírtam. Ott a matekfeleléssel volt baja a kérdezőnek, de teljesen mindegy, melyik tárgyról van szó. A nyelvnél még plusz rátesz, hogy kifejezetten gyakori, hogy pont élőszóban kell majd használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!