A mai férfiak miért instabilak érzelmileg, lelkileg és pszichésen? Mind vagy kiírt családot, vagy ver vagy öntörvényű saját hasznát keresi a családja és/vagy a gyereke helyett vagy lelkileg eltipor!
Erre újfent csak azt tudom mondani, hogy rengeteg a kivétel.
Vegyünk egy példát. Tele van a város biciklitolvajokkal. Ennek ellenére én nem zárom le a kerómat, majd rinyálok, hogy ellopták. Igen, szemét a sok enyveskezű, de én nem vagyok hibás? Amíg az ember nem vigyáz magára, addig mástól se várja azt, hogy tiszteletben tartják. Ugyanis nem fogják.
Olyan férfival meg kár komolyabban tervezni, akivel nem lehet érdemben kommunikálni. Kutyából ugyanis nem lesz szalonna.
a szokásos: nőstény
(a 20L-t nem írom le, mert mit tudhatok én még csitriként az életről. Úgyhogy nem írtam le :) )
tudományosan tényleg az a különbség, hogy sok férfinak nem élte álma ez a család project csak nincs jobb ötlete egy éltkor után és azt mondja, hogy akkor legyen ez. a nők meg erről álmodnak amióta az eszüket tudják.
szóval nem teljesen szimetrikus a szitu szerintem.
pl én egyetlen férfi ismerősömről tudom, hogy aránylag korántól az életreszóló párát kereste. nőkből meg sacc mindenkinek ez az elsődleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!