Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan buktathatnék le egy...

Hogyan buktathatnék le egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy nős pasiról van szó. Szeretője van kb. másfél éve de ha mindez nem lenne elég még gyereket is csinált a csajnak. Minden titokban megy, hihetetlen, hogy eddig is megúszták, pedig nagyon közel vannak egymáshoz, sok a közös ismerős, barát. A feleség semmiről sem tud. Nekem fülembe jutott a dolog, a pasi unokatestvérének vagyok a felesége. Régóta gyűlölöm a pasast mert egy szar alak. Lebuktatnám, de úgy hogy ne derüljön ki, hogy én voltam, ennek több oka is van. Emiatt simán oda se állhatnék a felesége elé, és mást sem kérhetek meg erre. Jó terv kéne, de akárhogy gondolkodom nincs igazi jó ötletem. Ha csak szimplán a feleség tudtára hozza valaki az kevés, ez a baj...én azt szeretném, hogy a feleség mindennel szembesüljön, azzal is hogy a férje kettős életet él, még mindig viszonya van a szeretővel és látogatja a gyereket, fizet nekik stb. Értitek, hogy ne tudja kimagyarázni, mert ahogy ismerem a csillagokat is lehazudná az égről, addig szépítené amíg csak lehet. Itt megjegyzem, hogy a szerető nem bevonható, ő hallgat valamiért. Ha van valakinek használható ötlete, nagyon hálás lennék.

Kérlek ne írjátok, hogy ne ártsam bele magam, mert eldöntöttem, köszi

2013. ápr. 23. 07:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Semmi jogod belerondítani egy kapcsolatba ez az egyik, a másik meg hogy a férfi a titokban készített képek/videók/hangfelvételek miatt személyiségi jogok megsértése alapján fel is jelenthet simán.

Ennyire unalmas az èleted hogy idegen emberek magánélete a legnagyobb problémád vagy titkon szerelmes vagy abba a pasiba?

2013. ápr. 23. 10:24
 12/15 anonim ***** válasza:
24%

Vicces, hogy mindenki a kérdezőt hurrogja le. Ezek szerint a ti lelketeket kifejezetten melegséggel tölti el a gondolat, hogy ha egyszer arra kerülne sor, hogy titeket csaljanak meg, mindenki röhög a hátatok mögött?

Nem tudom elképzelni, hogy hova lettek az emberi erkölcsök mostanság.

Kérdező: Ha mindenképp névtelen szeretnél maradni, szerintem is a fényképezés lenne a legjobb módszer. De legyenek teljesen egyértelműek azok a fotók.

2013. ápr. 23. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
Le fognak bukni idővel,de szerintem te ne avatkozz bele.Annyira gyerekes,ez a viselkedés.Nem a te életed,semmi közöd ahhoz, h ők h élnek.
2013. ápr. 23. 12:50
 14/15 A kérdező kommentje:
Na jó, nem magyarázom tovább. Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt!
2013. ápr. 23. 13:10
 15/15 anonim válasza:
szerintem is a fényképezös a legjobb,és én megértelek ha én is tudnám ezt egy rokonomrol(vagyis egy családban lévö emberröl)én is lépnék a hellyedbe!de akár egy levél amiben leirsz mindent névtelenül.talán felnyitja a feleség szemét!a levél is megér egy próbát!egy ilyen férfi egy önző szemét láda.de a másik nö sem lehet komplett,hogy ilyen kapcsolatba belemegy,hogy tudja h a pasija más nö mellett fekszik minden este.nah jah nem csak a férfi de az a nö is megérdemelné a lebukást!!
2013. ápr. 24. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!