Hogyan buktathatnék le egy megcsalást?
Sziasztok! Egy nős pasiról van szó. Szeretője van kb. másfél éve de ha mindez nem lenne elég még gyereket is csinált a csajnak. Minden titokban megy, hihetetlen, hogy eddig is megúszták, pedig nagyon közel vannak egymáshoz, sok a közös ismerős, barát. A feleség semmiről sem tud. Nekem fülembe jutott a dolog, a pasi unokatestvérének vagyok a felesége. Régóta gyűlölöm a pasast mert egy szar alak. Lebuktatnám, de úgy hogy ne derüljön ki, hogy én voltam, ennek több oka is van. Emiatt simán oda se állhatnék a felesége elé, és mást sem kérhetek meg erre. Jó terv kéne, de akárhogy gondolkodom nincs igazi jó ötletem. Ha csak szimplán a feleség tudtára hozza valaki az kevés, ez a baj...én azt szeretném, hogy a feleség mindennel szembesüljön, azzal is hogy a férje kettős életet él, még mindig viszonya van a szeretővel és látogatja a gyereket, fizet nekik stb. Értitek, hogy ne tudja kimagyarázni, mert ahogy ismerem a csillagokat is lehazudná az égről, addig szépítené amíg csak lehet. Itt megjegyzem, hogy a szerető nem bevonható, ő hallgat valamiért. Ha van valakinek használható ötlete, nagyon hálás lennék.
Kérlek ne írjátok, hogy ne ártsam bele magam, mert eldöntöttem, köszi
szia! Először is:
a szemét disznója.... és nem írok mást mert kitiltanának :))
Amit tennék?.. fényképező gép a kezembe,és követném. isten bizony! és lefényképezném... vagy ha gondolod hívj magán nyomozót... de én ezt csinálnám. követném és fényképeket csinálnék ahol egyértelmű hogy mi a helyzet.. csak aztán nehogy megutáljon a feleség,hogy tönkre tetted a házasságát.. BÁÁÁÁÁÁÁR!! én inkább megköszönném hogy lebuktattad :) nekem ez jutott eszembe. más nem :(
nem a te dolgod
ha belekontárkodsz neked lesz rossz mert az ilyen dolgok mindig kiderülnek
Nekem pl kurv@ megalázó lenne ha csak úgy "a semmiből" tudnám meg. Az meg tuti biztos hogy kiderül hogy te voltál.
4es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!