Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan buktathatnék le egy...

Hogyan buktathatnék le egy megcsalást?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Egy nős pasiról van szó. Szeretője van kb. másfél éve de ha mindez nem lenne elég még gyereket is csinált a csajnak. Minden titokban megy, hihetetlen, hogy eddig is megúszták, pedig nagyon közel vannak egymáshoz, sok a közös ismerős, barát. A feleség semmiről sem tud. Nekem fülembe jutott a dolog, a pasi unokatestvérének vagyok a felesége. Régóta gyűlölöm a pasast mert egy szar alak. Lebuktatnám, de úgy hogy ne derüljön ki, hogy én voltam, ennek több oka is van. Emiatt simán oda se állhatnék a felesége elé, és mást sem kérhetek meg erre. Jó terv kéne, de akárhogy gondolkodom nincs igazi jó ötletem. Ha csak szimplán a feleség tudtára hozza valaki az kevés, ez a baj...én azt szeretném, hogy a feleség mindennel szembesüljön, azzal is hogy a férje kettős életet él, még mindig viszonya van a szeretővel és látogatja a gyereket, fizet nekik stb. Értitek, hogy ne tudja kimagyarázni, mert ahogy ismerem a csillagokat is lehazudná az égről, addig szépítené amíg csak lehet. Itt megjegyzem, hogy a szerető nem bevonható, ő hallgat valamiért. Ha van valakinek használható ötlete, nagyon hálás lennék.

Kérlek ne írjátok, hogy ne ártsam bele magam, mert eldöntöttem, köszi

2013. ápr. 23. 07:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Ez hihetetlenül gyerekes.
2013. ápr. 23. 07:25
 2/15 anonim ***** válasza:
51%

szia! Először is:

a szemét disznója.... és nem írok mást mert kitiltanának :))

Amit tennék?.. fényképező gép a kezembe,és követném. isten bizony! és lefényképezném... vagy ha gondolod hívj magán nyomozót... de én ezt csinálnám. követném és fényképeket csinálnék ahol egyértelmű hogy mi a helyzet.. csak aztán nehogy megutáljon a feleség,hogy tönkre tetted a házasságát.. BÁÁÁÁÁÁÁR!! én inkább megköszönném hogy lebuktattad :) nekem ez jutott eszembe. más nem :(

2013. ápr. 23. 07:41
 3/15 A kérdező kommentje:
Igen talán a legjobb ötlet a fényképezés, már én is gondoltam rá. A feleségnek pedig névtelenül eljuttatnám, a képek úgyis magukért beszélnek.
2013. ápr. 23. 07:44
 4/15 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ne tégy semmit. Egy az hogy nem a te dolgod lebuktatni a pasast, a másik meg hogy te robbantanád a bombát. Nem valami hálás feladat... Az vígasztaljon, hogy előbb vagy utóbb lebukik.
2013. ápr. 23. 07:47
 5/15 anonim ***** válasza:
28%

nem a te dolgod

ha belekontárkodsz neked lesz rossz mert az ilyen dolgok mindig kiderülnek

2013. ápr. 23. 08:07
 6/15 anonim ***** válasza:
46%
Miért avatkozol bele? Lehet, hogy a feleség régen tud róla, és csak magadnak ártasz vele.
2013. ápr. 23. 08:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tud róla a feleség. Annyira sokan tudnak róla, hogy előbb-utóbb úgyis kiderülne. Sok barát, ismerős már tudja. Kb. mindenki összesúg a feleség háta mögött, szerencsétlen pedig hülyére van véve. Ez nektek hogy esne? Igenis joga van tudni és minél előbb.
2013. ápr. 23. 08:28
 8/15 anonim ***** válasza:
64%

Nekem pl kurv@ megalázó lenne ha csak úgy "a semmiből" tudnám meg. Az meg tuti biztos hogy kiderül hogy te voltál.

4es voltam

2013. ápr. 23. 08:33
 9/15 anonim ***** válasza:
65%
De ha ez Téged ilyen szinten sért, áruld már el, hogy miért nem mersz odaállni a feleség elé? Mit kell itt szervezkedni meg agyonkombinálni? Vagy beszélj a pasassal esetleg az újdonsült anyukával négyszemközt, hogy most már Te nem tűröd tovább szó nélkül ezt, vagy bevallják Ők, vagy Te mondod el. Miért kell hülyének nézni szerencsétlent tényleg. Az idegenek akik tudnak róla, nyilván nem ártják bele magukat más család életébe! DE TE CSALÁDTAG VAGY! LÉPJ!
2013. ápr. 23. 08:47
 10/15 anonim ***** válasza:
43%
Nem szeretnélek az ismeröseim között tudni!!
2013. ápr. 23. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!