Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Félvérként utálom a cigányokat...

Félvérként utálom a cigányokat. Ez normális, nem?

Figyelt kérdés

Magyarországon születtem de az egyik szülőm néger.

A magyarokat nem, más népekkel sincs bajom csak velük. Kiskorom óta utálom őket. Mondjuk alapból úgy neveltek, hogy próbáljam kerülni őket.

Sokak szerint inkább ki kellene állnom mellettük mert én is a kisebbséghez tartozom meg mittudomén. Szoktak is ezen csodálkozni, de nem értem, hogy miért. Lenne még hozzáfűznivalóm, csak nem akarom, hogy töröljék a kérdésemet :D Persze találkoztam már nagyon rendesekkel is sőt, az egyik haverom is az de egyáltalán nem látszik rajta.

Szóval nektek mi erről a véleményetek? Szerintetek normális?

2013. ápr. 18. 20:30
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Kedves tzolko!

Te ismered az összes cigányt, vagy csak hallottad róluk, hogy kevés köztük a becsületes? Én inkább az utóbbira tippelek, bár a mondanivalód lényegével teljes mértékben egyetértek.

2013. ápr. 21. 20:49
 12/25 anonim ***** válasza:
Látom a hozzászólásokból, hogy itt is virágzik az értelem. "Rasszizmus és megkülönböztetés! Fújj! Az Egyesült Államokban nincs probléma a niggerekkel." Szerintetek miről szól az élet? NÉPEK ÉS FAJOK HARCÁRÓL! OLVASSATOK TÖRTÉNELMET! Mindenki számára ajánlom egyébként a témával foglalkozó könyvet Gazdag Istvántól a Rasszizmus és antirasszizmus, Egy ideológiai játszma cinkelt lapjai címmel. Az antidogma oldalán a bibliotéka menü alatt megtalálható. Egyébként meg normális az, hogy óva intettek a cigányoktól. Tartani kell tőlük, mert mihaszna népség. Mindenhol egyformák. Általában lopnak, rabolnak és garázdálkodnak. Vandálok. Persze tisztelet a kivételnek, de ritkán fordulnak elő, épp ezért nem nagyon számítanak és általánosságban óvakodj. Főleg a cigány csoportosulásoktól!
2013. ápr. 24. 07:43
 13/25 anonim ***** válasza:
Na, erről beszéltem! Tipikus sztereotípiákra alapozott vélemény, ami egy kiragadott réteg alapján ítél meg egy egész népcsoportot. Le merném fogadni, hogy a válaszolónak néhány hangoskodó „tuskón”, illetve pár igénytelen nyomorulton kívül nem volt más negatív tapasztalata a romákkal kapcsolatban. A szélsőjobbos agymosás azonban nála is megtette a hatását. A „tízmillió légy nem tévedhet” elv alapján ő is „eszi (illetve eteti másokkal) a tehénszart”. Kár, hogy sokan követik a példáját.
2013. ápr. 25. 10:16
 14/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!.

Én cigány vagyok, és teljes mértékben elhatárolódom azoktól a romáktól (és nem romáktól), akik köztörvényes bűncselekményeket követnek el. Ugyanakkor felhívom a figyelmedet arra, hogy nem a cigányok szokták leniggerezni a fekete bőrű embereket. Nem ők mondják azt a fajtád béliekre, hogy „most jöttek le a fáról”. Meg azt sem, hogy „húzzanak vissza Afrikába banánt zabálni”. Ezen még nem gondolkodtál el?

2013. ápr. 25. 10:28
 15/25 anonim ***** válasza:
Azért ahogy hallottam a cigányok között is vannak erősen rasszisták.
2013. ápr. 25. 10:32
 16/25 anonim ***** válasza:
Sajnos igen, de nem jellemző rájuk.
2013. ápr. 25. 10:33
 17/25 anonim ***** válasza:
A 14-es válaszolónak! Mégis hogy hívjuk a négereket? Afrikainak? Hallottál már a négy főrasszról? A négyből az egyik a NEGROID, vagyis NÉGER. Az pedig már más tészta, hogy egyesek nem büszkék faji hovatartozására. Mondjuk az előbb említett rassz tudtommal nem alakított ki egyetlen egy említésre méltó civilizációt sem. Szóval nem csoda, hogy a négerek nem szeretik, ha nevükön szólítják. Mellékesként ugyan ez a helyzet a cigányoknál. A kérdező pedig szerencsének mondhatja magát a félvér mivolta miatt.
2013. ápr. 25. 23:21
 18/25 anonim ***** válasza:
Felesleges erőlködnöd, hogy megmagyarázd a beteges nézeteidet. Minden gondolkodó ember tudja, hogy a „néger” szóval ellentétben a „nigger” kifejezésnek kifejezetten pejoratív felhangja van. Sőt, az USA-ban már az előbbi is kimondottan sértő megnevezésnek számít. Azt a megállapítást, hogy a feketék és a cigányok civilizációs fejlődéstörténetének komoly szerepe lehet abban, hogy egyesek e két etnikai csoport tagjai közül nem büszkék a faji hovatartozásukra, egyszerűen agyrémnek tartom. Te tényleg nagyon korlátolt elme vagy, ha ezt az elképesztő sületlenséget komolyan gondolod!
2013. ápr. 27. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
Amúgy megkérdezhetem, hogy a kérdező színes bőrű ősei szerinted miért nem mondhatják magukat szerencsésnek a (bocsánat a kifejezésért) „telivér” mivoltuk miatt? Csak nem azért, mert az elődeik nem alakítottak ki egyetlen „említésre méltó” civilizációt sem?
2013. ápr. 27. 10:34
 20/25 anonim ***** válasza:

A rasszizmus nem beteges, hanem természetes. Az emberek fajilag különböznek egymástól.

Egy egyszerű példával szemléltetve az akácfa és az almafa nem ugyanaz annak ellenére, hogy

mind a kettő fa. Hogy ha pedig döntened kellene, hogy a saját kertedbe melyiket látnád szívesebben,

akkor gondolom az almafát választanád. A másik pedig én nem az állítottam, hogy azért nem

keletkezett egyetlen egy kultúrált és történelmet befolyásoló néger civilizáció sem

, mert nem büszkék magukra! Egyszerűen az a helyzet, hogy általában a négerek

a leghülyébbek a négy főrassz közül és meg is látszódik ez. Pl itt van Haiti. Az egész

ország egy szemétdomb. Vagy Dél-Afrika. Amint átvették a hatalmat a négerek azon nyomban

elkezdett lehanyatlani a gazdaságuk. A négerek ezzel pedig úgy általánosságban tisztában

vannak és ezért nem lehetnek annyira büszkék faji mivoltukra. A kérdező pedig azért szerencsés,

mert félvér mivolta miatt nemesebb lett. De nem vagyok híve a faji keveredésnek, mert fehér

szempontból viszont ez egyértelmű korcsulás.

2013. ápr. 28. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!