Ez normális egy 13 évesnél?
Öcsémnek még mindig anya csinál kaját(az ebéden kívül is),plusz anya minden este kakaót csinál neki.Anya addig le se fekszik aludni, amíg öcsém nem megy fel az emeleteságyára aludni arra hivatkozva,hogy nem tud sötétben lépcsőzni,ezért mindig anya kapcsolja neki le a villanyt.Ezekenkívül még anya mossa meg az öcsém haját,engedi meg a fürdővizét,persze öcsém kérésére "mert ő nem tudja".
Anya mindig kérlelgeti ,hogy menjen már fürdeni ,bepakolni,meg minden,erre öcsém nem fogad szót,és megy a cirkusz.Ez van szinte minden nap itthon.Anya dühöng,hogy öcsémet "kell" kiszolgálnia de szerintem nem jogosan,mert ő kényezteti el ennyire.Nem értem az egészet, miért nem veszi észre anya ,hogy nem kéne hagynia magát,hanem higgadtan nemet mondani az öcsémnek.
Sajnos rám nem hallgat szóval nem tudom,mi legyen..
Én még nem is láttam ilyen 13-14 éves gyereket..mindegyik viszonylag normális a maga módján,öcsém meg még a telefont se képes felvenni.
Anyukád egyáltalán nem neveli őt. Vannak szülők, akik nem veszik észre, hogy saját maguk idézik elő a gyermekük rossz viselkedését.
Biztos vagyok benne, hogyha anyukád nem szolgálná ki, előbb-utóbb (nagy hisztik, cirkuszolás utána) valamit tenne magáért.
Megnevelem én.
Te hány éves vagy?
az, ha pofon vágja, az nem nevelés!-.- attól nem lesz jobb!
egyszerűen, azt kell mondani, hogy "csináld meg magad!" mert ez nem állapot... szerintem az hogy a kaját ő csinálja, az még oké, de a többi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!