Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ez normális egy 13 évesnél?

Ez normális egy 13 évesnél?

Figyelt kérdés

Öcsémnek még mindig anya csinál kaját(az ebéden kívül is),plusz anya minden este kakaót csinál neki.Anya addig le se fekszik aludni, amíg öcsém nem megy fel az emeleteságyára aludni arra hivatkozva,hogy nem tud sötétben lépcsőzni,ezért mindig anya kapcsolja neki le a villanyt.Ezekenkívül még anya mossa meg az öcsém haját,engedi meg a fürdővizét,persze öcsém kérésére "mert ő nem tudja".

Anya mindig kérlelgeti ,hogy menjen már fürdeni ,bepakolni,meg minden,erre öcsém nem fogad szót,és megy a cirkusz.Ez van szinte minden nap itthon.Anya dühöng,hogy öcsémet "kell" kiszolgálnia de szerintem nem jogosan,mert ő kényezteti el ennyire.Nem értem az egészet, miért nem veszi észre anya ,hogy nem kéne hagynia magát,hanem higgadtan nemet mondani az öcsémnek.

Sajnos rám nem hallgat szóval nem tudom,mi legyen..

Én még nem is láttam ilyen 13-14 éves gyereket..mindegyik viszonylag normális a maga módján,öcsém meg még a telefont se képes felvenni.

2013. márc. 20. 21:46
 1/7 anonim válasza:
el van kényeztetve...:s
2013. márc. 20. 21:49
 2/7 anonim válasza:
67%
Az ilyen gyereket jól pofán kéne vágni amikor cirkuszol,vagy beégetni a barátjai előtt.Hidd el akkor mindent megcsinálna magától.
2013. márc. 20. 22:04
 3/7 anonim ***** válasza:

Anyukád egyáltalán nem neveli őt. Vannak szülők, akik nem veszik észre, hogy saját maguk idézik elő a gyermekük rossz viselkedését.

Biztos vagyok benne, hogyha anyukád nem szolgálná ki, előbb-utóbb (nagy hisztik, cirkuszolás utána) valamit tenne magáért.

2013. márc. 20. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A húgom is ilyen, csak annyit tudok mondani, rossz nevelés.
2013. márc. 20. 22:19
 5/7 anonim válasza:

Megnevelem én.

Te hány éves vagy?

2013. márc. 20. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:

az, ha pofon vágja, az nem nevelés!-.- attól nem lesz jobb!

egyszerűen, azt kell mondani, hogy "csináld meg magad!" mert ez nem állapot... szerintem az hogy a kaját ő csinálja, az még oké, de a többi...

2013. márc. 21. 15:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is hoz néha kaját muter :DDD 18f
2013. ápr. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!