Normális ha ennyire ki akarok békülni vele még ezek után is?
ha nem akarja akkor nincs mit tenni.
ráerőltetni magunkat másokra nem jó.
Kérdező! Megértem, hogy neked fontos, és rosszulesik, hogy nem keres. De én ilyenkor arra gondolok: lehet, csak én gondoltam róla azt, hogy a legjobb barátnőm, és én az illetőnek nem is voltam olyan fontos. Tudom, hogy ezt rossz belátni, de érdemes lenne elgondolkoznod ezen. Ha annyira se becsül, hogy tényleg érdemben változtasson, az eléggé arra mutat, hogy számára ez a kapcsolat sajna nem olyan fontos, mint neked. :(
Tudom, rossz érzés, de örülj neki, hogy vannak még más barátaid is, és ápold velük a kapcsolatot. Meg persze szerezz újakat is, de a lényeg, hogy ne erőltess semmit.
Olvastam amúgy egy jó mondást a Spielhózniban (párkapcsolatokról szóló könyv fiataloknak). "Egy kapcsolat mindig annyit jelent, mint amennyit a kapcsolatba kevesebb energiát befektető fél számára jelent." Nem szó szerint, de vmi ilyesmi volt. Szerintem lehet benne valami.
Szóval hiába gondolod, hogy ti a legjobb barátnők vagytok, lehet, hogy számára te csak egy kutyasétáltatós ismerős vagy. :( De ez ne szomorítson el, mert szerencsére nem csak egyoldalú kapcsolatok léteznek. Neked is van, mint írod, ezenkívül több olyan, és ez a lényeg. :)
28/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!