Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hitler meleg volt? (plusz pár...

Hitler meleg volt? (plusz pár kérdés)

Figyelt kérdés

Valaki említette nekem, hogy Hitler meleg volt, és a katonaságát... igen, végig... Ja.

A felesége zsidó. Igaz? És lefeküdt valamilyen kortársával, vagy ha ezt rosszul mondta...

Csak kíváncsi vagyok.

2009. szept. 19. 07:51
1 2
 11/13 anonim válasza:
2010. aug. 19. 23:22
 12/13 anonim ***** válasza:

sztem ezt konkrétan senki nem tudhatja, mindenesetre a szélsőjobb köreiben koránt sem ismeretlen a dolog, mert nagyon gyakran jelen van, egy nagyon erős elnyomás és utálkozás formájában, na csak ennek pont az az oka, hogy ő maga akár tudat alatt is vonzódik a saját neméhez.

és bizony nem is ritka jelenség ez, legtöbb esetben tudatalatti módon, és nem lehet kiszámítani, éppen milyen formában nyilvánul meg, de nem kell messze menni, itt vannak Hayder napvilágra került fiú-ügyei ...

Aki nagyon hangosan utálja a melegeket, ott bizony valami nem okés ezen a téren, és erre is sok példát lehetne mondani. Aki teljesen tisztában van magával, és 100% heterosexuális, annak ugyan nem fordul meg a fejében, hogy miért is kellene neki utálni a melegeket, egyszerűen ösztönösen nem érzi a késztetést az utálkozásra, mert érzelmileg biztos saját magában. Na de ez is ritka dolog ám ...

2010. aug. 20. 09:20
 13/13 anonim ***** válasza:
5%

Ja kérlek, nekem volt egy olyan tanítványom, aki nagyon erőszakosan terjesztette, hogy ő mennyire utálja a mocsok buxikat, de szinte folymaatosan ez volt csak a témája, na aztán mit ad isten, egyszer rajtakapták egy sráccal az osztálytársai egy bulin.

Ott mentegetőzött, hogy szó nincs melegségről, ez nem az, csak egyszerűen "megszopatja a kisbuxit", de hát ..... ja persze.

És lényeg, hogy a mai nap is egy sráccal él együtt, azaz úgy néz ki, legalább tisztába jött saját magával kapcsolatban.

2010. aug. 20. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!