Most mégis mikor cselekszem helyesen? "Meleg" kérdés?
Az a gondom, hogy már másoddiplomásként járok pszichológia szakra, és elég kellemetlen a helyzet, mert vannak olyan napok, amikor kb. 80-an körbe ülünk, és ugyan "kötelező teljes titoktartás" mellett, egyesével mindenki beszél a saját életéről. Meg egy csomó hasonló helyzet. Most mindegy, hogy én erről mit gondolok, de az a lényeg, hogy ha őszintén beszélek, hogy egy fiúval élek (meleg vagyok) és stb, akkor sztem már a félévi vizsgákon se megyek át, nem beszélve a csoporttársak esetleges ellenszevéről, na meg a tanárokról. Ha meg nem, az igen nehéz, de talán jobb (kifizetődőbb) lenne, ha nem őszintén magamról beszélnék, hanem lenne egy kitalált nőnemű párom is, akivel együtt élek, meg netán megfűszerezve egy kisgyerekkel?
Most mi a frászt tegyek? Ha őszinte vagyok, abből gondok lesznek, ha meg úgymond kifizetődően cselekszem, hát az elég nehéz lesz, meg ki tudja, mennyi ellentmondáson kapnak rajta, plusz még én is elfelejtem, amiket hazudok :-)
(azért elég nagy gond ez, mert bizony volt már példa hasonlóra korábban, és szegény srácot finoman szólva kirúgták, azaz ellehetetlenítettek neki mindent, és az addigi kitűnő tanuló hirtelen elkezdett csúszni a lejtőn, amíg annyira megutáltaták vele az ott létet is, hogy végül is maga hagyta ott) - őszintén, most ti mit tennétek? azért, hogy el tudjam végezni, azaz hogy ne vívjam ki párak ellenszenvét, álljak át egy kitalált életre? kész horror, esküszöm ...
A poén az, hogy van egy másik meleg srác, de ő nagyon szépen elő tudja magát adni heteróként, legalábbis eddig. Na nekem nem tudom, mennyire menne.
Mit tennétek? Melyiket választanátok?
Szia!
Mivel ez egy pszichológia szak, ezért kifogják szúrni ha kamuzol.
De ha már mindenképpen a hetero dolognál akarsz mondani, akkor ne úgy kezdj mesélni magadról, hoyg egy heterószexuális férfi vagyok... mert leli rólad h nem vagy az és ne is bonyolítsd túl, mert belezavarodsz majd.
Szal maradj a szinglinél akkor.
De én a te helyedben nem biztos, hogy tudnék hazudni, mondjuk én azt sem értem h ilyenből miért csinál problémát az iskola...nekik sztem ehez semmi közük, de sok szerencsét!
Azért ez írtó szomorú, ha pont egy pszichológia szakon így állnak ehhez a kérdésehez. :(
Én akkor is az őszinteség mellett voksolok. Adjunk egy esélyt nekik, hátha emberből vannak mégis. :)
Szerintem nagyon is sok köze van az iskolának ehhez. Egy beteg ember ne akarjon orvos lenni! Hogy akarja gyógyítani az embereket ilyen ferde hajlamokkal?
Ha kiállsz amellett, hogy meleg vagy, akkor becsületesen tedd ki a kártyákat az asztalra, és légy képes viselni e ténynek a következményeit a pszichológia szakon is.
köszi, azért látom a többség "normális", de amúgy ki mondta, hogy a melegség egy betegség? nézz utána a témának, iszonyú felvilágosult vagy, gratula, és képzeld el, rengeteg meleg pszichológust ismerek .... na pufff, és akkor? nem a nem a lényeg, hanem ami mögötte rejlik, itt az illető neme baromi másodlagos, hogy éppen ki felé irányul az érzelem.
Na most a másik meg, valóban igen szomorú, de képzeld el, ezt ezek sem képesek elfogadni, és iylenkor felteszem a kérdést, ha egy magával éppen vívódó kamasz 16-17 éves meleg srác fordul hozzájuk, netán megértést stb várva, akkor ilyen emberektől mégis miot remélhet szerencsétlen? na szóval itt a véleményem nekem már többszörösen megvan, de hát a papír az papír, aztán majd mindenki csinálja, ahogy jónak látja ...
szóval nincs közük hozzá, d emégis vannak ilyen amúgy semmire se jó beszélgetések, kész elmebaj komolyan, nem tudom elvileg mire szolgálna, és ott ez nyilván kijönne
köszi a válaszokat
utolsónak:
-nőgyógyászból is lehet olyan amilyet írtál
-másrészt honnan szeded, hogy ha valaki meleg akkor az kapásból szexmániás is? olyan tévedésekben tudnak élni emberek, hogy az borzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!