Hitler meleg volt? (plusz pár kérdés)
Valaki említette nekem, hogy Hitler meleg volt, és a katonaságát... igen, végig... Ja.
A felesége zsidó. Igaz? És lefeküdt valamilyen kortársával, vagy ha ezt rosszul mondta...
Csak kíváncsi vagyok.
Nem volt meleg, csak 1 heréjű volt mint Napóleon. Amúgy ha meleg lett volna, akkor nem lett volna viszonya több nővel, és felesége sem lett volna.
Igaz hogy zsidó volt a felesége, de azért mert beleszeretett a titkárnőjébe...
Mikor értitek meg végre, hogy egy Eva Braun zsidó volta nem igaz???
És hogy meleg lett volna?
Nem!
Ernst Rhöm-nek voltak homoszexuális kapcsolatai állítólag, de Hitlerről ilyesmi fel sem merült. Fogalmam sincs, hogy egyesek honnan szedik ezt a sok baromságot.
Manapság divat az, hogy Hitlert le kell húzni a sárga földig, mert állítólag olyan dolgot tett, ami megbocsáthatatlan. És ezért ráfognak mindenféle hülyeséget....
Hitler nem volt meleg...
hogy meleg volt-e azt nemtom, de hogy voltak kapcsolatai fiúkkal az úgy tűnik, elég biztos.
Hát sok emberről nehéz elképzelni, aztán mégis ...
Ugye Federico García Lorca esetét bírtam én mindíg, hogy ő a "polgárháború áldozata" és minden könyben így is írtták az életrajzában (legalábbis nálunk, mert kint tök egyenesen leírták, hog ymeleg volt már régebben is), na aztán egyszer csak jött a nagy meglepetés, hogy ebből annyi igaz, hogy a polgárháború ideje alatt halt meg, de hát nem harcban, hanem egy fiatal prosti fiú rabolta ki és ölte meg .... Csak ez egy ilyen nagy szerző esetében olyan furcsa az embereknek. Na puff.
Voltak kapcsolatai fiúkkal?
Megáll az eszem azon, hogy egyesek mit tudnak tényként közölni. Ilyesmi még csak szóba sem jön egy történelmi forrásban sem.
Sőt, kifejezetten visszafogott szexuális életet élt, a kapcsolatai sem erről szóltak.
És a felesége sem volt zsidó...
Erről mondjuk volt pletyka (a melegségével ellentétben), de nyilvánvaló, hogy nem volt zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!