Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Van egy lány, aki egyszerre...

Van egy lány, aki egyszerre művészlélek és divatmániás, mi az oka, ha valakiben ennyire szélsőséges személyiségek lakoznak?

Figyelt kérdés
Van egy csaj ismerősöm, aki úgy költ verset, mint az álom, már bezsebelt elég sok díjat, totál elvont, amiket csinál. Teljesen megőrül az ilyen nagyon mély, művészi dolgokért,otthon van az egész művtöriben, irodalomban, mindenben, nagyon művelt. Ugyanakkor vásárlás és szépségmániás, állandóan "shoppingol", sminkel, rengeteget költ magára, olyan, mint egy playmate. Ez a 2 jellem teljesen eltér és olyan furcsa, a legtöbb ilyen művész lány inkább egyszerűbb és nem ad annyit a külsőségre. Szerintetek mi az oka, ha valakinek 2 ilyen eltérő személyisége van? Vagy csak nekem ilyen furcsa ez?
2013. márc. 26. 00:25
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Ha már itt tartunk én pl. fizikus lány vagyok, kenem vágom a dolgokat és nem vagyok egy bányarém, mint ahogy a tipizálva van. :)

Én is imádok divatozni, szeretek szépen kiöltözni, még a laborköpenyem is alakra szabott :D

Szóval attól, mert én a tudomány iránt el vagyok kötelezve még nő vagyok.

2013. márc. 27. 15:32
 32/33 anonim ***** válasza:
90%
Jesszus, ez most komoly, hogy egy művészi hajlammal megáldott embernek kategorizálva van a kinézete?
2013. márc. 27. 15:34
 33/33 anonim ***** válasza:
Na, én meg metálos, goth szerű lány vagyok és imádom a Zumba nevű táncos fitneszt, latin zenék, kicsit diszkós, ha olyan edző van, de ropom rá ezerrel. :D Pedig tele vagyok piercinggel és tetkóval is. :D Ezt rakd össze. :D
2013. márc. 28. 11:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!