Ki ért velem egyet abban, hogy a mai generáció el van (szépen szólva) rontva?
Ez van, a világ változik, dúl a multikulturalizmus és ezzel semmi gond. Minden kornak meg van a maga életvitele.
Én is "mai fiatal" vagyok, és a sok előítélet ellenére (az én nagy meglepetésemre is) több lánynak már 17-19 éves korára 1-2 vagy akár 3 éves kapcsolata is van. Több olyan lánynak is akik első ránézésre "ribancnak" néznek ki, pont erre mondják, hogy ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján.
Szóval én abszolút, de nem értek veled egyet, sőt elég bigott gondolkodásra vall a te néző pontod (írom, ezt minden tisztelet mellett, elfogadom a nézőpontod).
Az tény, hogy az én generációm elég sok helyen hagy kívánni valót maga után, de, hogy el lennénk rontva azt ki kérem magamnak. A porosz oktatási modell elavult és, ezt végre be kellene látni és végre reformokat bevezetni az oktatásba.
A legtöbb dolog pedig a korral változik (öltözködés, zenei ízlés, veselkedési forma). Ezekért elítélni egy komplett generációt, hát ...
"van abban valami amit mondtok. a mai világba az a legnagyobb baj, hogy a közösség két részre oszlik. aki egyedi azt azért közösítik ki mert máshogy néz ki, aki pedig a divatot követi, az egyből divatmajom és semmi eredetiség nincs benne. "
Nem akarlak elkeseríteni de az emberiség történetével egyidős probléma. Aki eltér a közösségtől azt támadják(külsőleg, belsőleg egyaránt). Ez mindig is így volt.
Amit a kérdésedben felsoroltál szintén nem újkori dolog. A szigorú erkölcsök csak a nőkre vonatkoztak, a férfiak gond nélkül tarthattak szeretőt, járhattak prostihoz amiért a feleség nem szólhatott. Ez elfogadott volt.
Ha az öltözködés történelmét megnézed nem egy olyan időszak volt amikor mai szemmel nőiesen öltözködtek a férfiak. A csipkét, magassarkú cipőt, színes ruhákat eredetileg ők viselték.
A zenei világban mindig is voltak minőségtelen dolgok, amiért rajongtak az emberek.
A más országok majmolása pedig már első István királynál elkezdődött és mindig jelen volt az országban.
Semmi újdonság nincs a mai generációban, csak máshogy érződnek ezek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!