Itt tart a mai generáció?
Mit szóltok a mai fiatalokról? Nagyon durva mi? 13 éves, és itt tart. Barátnője van,füvezik meg hasonlók. Hova tartunk??
Még egy évtized, és még lejjebb mehetünk a korban...
Igen, itt tartunk. Nem divat gyereknek lenni, minden fiatal felnőttnek tetteti magát (legjobb példa erre a "Még 15 évesen szűz vagyok, az mennyire gáz" kérdések). Sajnos a média, illetve a rossz szülői példa hatása. Nekem mindig azt mondták a családban, hogy ráérek még felnőttnek lenni, és nem bántottak akkor sem, ha olyan dolgokkal játszottam néha, amiből elvileg már kinőttem.
Üdv!
Leftlegged Player :)
Nem lennék ennyire pesszimista, bár van megoldani való probléma bőven.
Minden kornak megvan a maga irányelve, mi jó, mi rossz és annak fokozatai. És minden korban voltak a kor ízléséhez képest nagyon rosszak. És voltak, akik emiatt a világot már veszni vizionálták. De nem veszett, itt van.
Nem vitás, hogy a mai ember sokkal több ilyen jelenséget láthat, mert nagyot fejlődött a kommunikáció, továbbá régen is, most is csak a deviancia hír.
Az sem vitás, hogy ugyanennek a technikai fejlődésnek köszönhetően az eltérések nagyobbak, a szélsőségek többen vannak, és több lesz az elveszett ember.
De azt is észre kell venni, hogy nagyon sok okos fiatal van, közülük néhányan relatíve többet tudnak, mint a korábbiak az akkori átlaghoz viszonyítva. Ők majd megtalálják a módját e problémák leküzdésének. De nem sokat fognak tudni kezdeni az akkori tizenéves deviánsok még szélsőségesebb ügyeivel. És így tovább.
Szerintem a linkelt videóval semmi gond nincs, jófej a nagyi :)
Amúgy meg nem kell itt álszentet játszani, aki egy kicsit olvasott volna a régebbi korokból, hamar rájött volna, hogy pont ugyanezt csinálták. Nekem apám 14 éves kora óta dohányzik, mégis rendes ember vált belőle. Amikor réges-rég a gyerekek kussoltak a lócán, akkor 13-14 évesen már nem számítottak gyereknek, hanem eladósorban voltak, 16-18 évesen meg házasodtak. Akkor miről is beszélünk? :)
Tök király nagyija van.Adja neki.:)
Most mit szóljak?
Mondjam,hogy járna az összes kis nagyszájú majomnak egy
egy józanító pofon,hogy leszálljon a magas lóról,és vegye
észre magát?
A videó vicces,semmi több.
Nem ebből kell általánosítani.
Látszik hogy az angol szöveget nem értitek. Arról beszél a csávó hogy hogyan dugja a nemiszervét a nagymama szájába, meg a pénzét a lányok mellei közé. :))
A gyerek Tumblr-jén meg ott vannak képek hogy füvezik meg cigizik. Nem olyan aranyos ez a gyerek ahogy látszik. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!