Milyenek a magyarok?
Figyelt kérdés
Előadást készítek lengyeleknek. Arról is szeretnék beszélni, hogy milyennek látják magukat a magyarok. Várom a gondolatokat! Remélem, pozitív dolgokat is írtok és nem csak pesszimizmust!2013. márc. 14. 15:19
2/4 anonim válasza:
Ha akarnak, tudnak kedvesek is lenni :)
Egyébként úgy veszem észre, hogy mi magyarok jobban szeretünk ünnepelni, mint mások. Egy német lánnyal dolgozom együtt és teljesen meglepődött, mikor a fiúktól kapott virágot, merthogy Nő-nap van, vagy mikor én megköszöntöttem, mert Mártának hívják és épp Márta napja volt :) most meg ezt a március 15-ét kellett elmagyarázni, hogy mi. Ő maga mondta, hogy mennyire egy ünneplős ország vagyunk, hogy ők nem csinálnak ekkora dolgokat pláne nem ilyenekből, hogy névnap, amiről már hallott, de fogalma sincsen az övé mikor van. Szóval én ezt mondanám egy ilyen előadásban, hogy szeretünk ünnepelni, keressük azokat az alkalmakat, amikor jókat ehetünk, amikor össze tudjuk hozni a családot, barátokat...
4/4 A kérdező kommentje:
Káromkodni más nemzetek is tudnak... elég az amerikai rapperekre egy átlag lengyelre gondolni. A lengyeleknél kb. minden második szó k...va...
2013. márc. 15. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!