Hogy reagálnátok, hogy egy pár éve megismert emberről megtudnátok, hogy ült korábban gyilkosságért?
Figyelt kérdés
Teljesen normális, barátságos fickó amúgy, jól elvagyunk, sörözgetünk, de megtudtam róla, hogy fiatal korában agyoncsapott egy embert.2013. márc. 12. 10:54
11/13 anonim válasza:
Hát, nagyon nem mindegy, hogy miért tette.
Ha baleset volt, vagy tényleg indokolt volt, hogy megölje (szerintem van ilyen; ha az illető olyan dolgot követett el a szerettei ellen, ami tényleg nagyon durva).
Szóval megtudnám, hogy miért tette, és ha ez a két eset áll fenn, akkor nem zavarna.
12/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a tanácsot, majd igyekszem tapintatosan kideríteni! :)
2013. márc. 12. 14:14
13/13 anonim válasza:
Többen írják, hogy "engem nem zavarna". Hát én azért mégis csak tudni szeretném, mert lehet, hogy éppen hirtelen felindulásból, dührohamból követte el a gyilkosságot. Nem azt mondom, hogy nem jár egy második esély, de azért ha így van, én biztosan elkerülném, mert ki tudja, mikor kattan be még egyszer. Egy másik tipp: Lehet, hogy nem tőle kellene megkérdezni, mert tudod, minden bűnös ártatlannak vallja magát még utólag is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!