Ti hogy reagálnátok erre?
Van egy csodálatos kislányunk aki második osztályos tanuló. Ma az apukája ment érte az iskolába.
Amikor hazajöttek a férjem elmesélte hogy milyen meglepetésben volt része az iskolában.
Mesélte, hogy Gerti a lányunk éppen az utcai viseletét vette át amikor a férjem elé állt a lányunk kis osztálytársa , egy kisfiú.
Azt mondta a férjemnek hogy engedélyt kér tőle, hogy Gertivel járhasson.. A férjem csak pislogott. A kisfiú mondta neki, hogy a papája azt mondta hogyha ennyi idősen "csajozni" akar akkor előbb kérjen engedélyt a lány apjától. Hát ma megtette...
Kérdeztem a férjemtől hogy mit reagált erre.
Azt mondta hogy csak lesett, végül tök komolyan megkérdezte a kisfiút hogy mit jelent a együtt járás az ő esetükben.. A kisfiú azt mondta hogy
hát, ugye ma valentin napra rajzolt neki virágot. Meg az uzsonnáját megosztaná Gertivel. Adna neki csokit, meg megvédeni azoktól akik bántani akarják,,mert állítólag Zolika a másik osztálytársuk mindig húzza Gerti haját..
Megmondom őszintén. Nagyon sajnálom hogy nem láttam a férjem arcát..én olyan jót nevettem..:)
Ti szülők mit mondtatok volna?
Ez de aranyos :D Kis úriember :)
Még csak 17 éves vagyok, valószínűleg megmosolyognám ha ilyet látnék, a kisgyerekek olyan édesek tudnak lenni :)
Gyerekszerelem háhá ezen jót mosolyogtam énis :D
Szerintem nagyon aranyos a kisfiú, hogy engedélyt kért és elmondta mik a tervei.Reméljük mindíg ilyen marad.
Én például elbeszélgettem volna vele egy kicsit a témáról és megengedtem volna.Végülis másodikos kisfiú még nem a lábközötti részre gondol.(remélem)
Mondta a férjem hogy tök komolyan mondta a fiúnak hogy
rendben.. Megengedi hogy járjanak, de 18 éves koráig nem mehet tovább csak eddig amit felsorolt.. A kisfiú csak rábólintott hogy ő is így gondolja, majd elővett egy félig megolvadt csokit és megkínált a férjemet is.. Na itt már kacagtam..A férjem viccesen mondta hogy a fél szemét mindig Gertin hagyja...:)
ez mekkora!!!!!!!!! :))
és milyen rendes kisfiú. a lányom csak bejelenti, ha új pasija van. három naponta szakít valakivel. ja, és 5 éves :D
De cuki "vejetek" van :D
A keresztfiam is nagyon csajozós (6 éves), ma is vitte a virágot. Bátyámmal mentek venni tegnap este, állítólag olvadoztak a virágboltban :) Szerintem nagyon cukik ilyenkor. Jó, ha az apuka ilyenkor besegít tanácsokkal, és példamutatással, most kell megalapozni, hogyan viszonyuljanak a lányokhoz.
Nagyon örülnék, hogy a gyerekem jó társaságban van és boldogan nyugtáznám, hogy jól nevelték a kisfiút a szülei. :) Nem árt, ha már időben elkezdi tanulni, hogy hogyan kell tisztelni a másikat.
24N
Tüneményes!
A kisfiú apukája is érdemel egy hátbaveregetést, tök jó fej, hogy nem kiröhögte a fiát, hanem ellátta hasznos jótanáccsal.
A férjed szerintem tökéleteset mondott.
Nekem is volt ilyen udvarlóm, pont másodikban, ő vörösödő fülekkel hozta a finom sütiket napközibe, és adta át pironkodva...
Később, már felnőttként is szívesen nosztalgiáztunk ezen.
36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!