Ilyen meghívásra milyen módon reagálnátok?
A sógornőmék gyereke keresztelőjéről van szó. Anyósom múlt héten annyit mondott, hogy ne csináljunk programot,mert 2 hét múlva lesz a keresztelő,( teljesen egyértelmű hogy ott leszünk) amire érkezett néhány napja a sógornőmtől egy mail ( messze laknak, telefonra nem futotta biztos) hogy meghívnak minket is sok szeretettel.
Ők nem voltak a mi gyerekünk keresztelőjén, telefonon hívtuk meg őket.
Szívem szerint nem mennék, zavar iszonyatosan, hogy úgymond egyértelmű, hogy mi ott leszünk, ők meg tojtak rá és a meghívásimód sem egy illedelmes, anyósom részéről meg főleg....mit gondoltok?
Rémlik hogy ezt múlt héten is megkérdezted.....
Ha akarsz elmégy ha nem akarsz nem,ez ilyen egyszerű.
Azt hogy szerintem ezt nem neked kell eldönteni hanem a férjednek, hogy ott akar-e lenni.
nem értem az embereket hogy miért mindig azt kell nézni hogy a másik mit tett.
Pl tesóm soha nem köszönt fel se engem, se a férjemet, se a gyerekeimet semmilyen alkalommal sem. èn egy halom ajándékot viszek a gyerekeinek, és nekik is. nem sajnálom öket, pedig még egy sms-t sem kapok tölük szülinapomra (na meg a gyerekekére föleg nem).
De ugyan ezt a gondoskodást megkapom a férjem testvérrétöl, ö egy halom ajándékot vesz nekünk és a gyerekeimnek is, soha nem felejtené el. mi is felköszöntjük öt mindig.
egyik felöl kapok másik felöl adok. ennyi.
Igen,megkérdeztem, de akkormég nem volt mail. Örlök, hogy olvasod a kérdéseimet kedves második!
És ők a mi gyerekünk keresztelőjére tojtak! - első!
2 vagyok.
Igen,megkérdeztem, de akkormég nem volt mail. Örlök, hogy olvasod a kérdéseimet kedves második!
És ők a mi gyerekünk keresztelőjére tojtak! - első!
Ha jól emlékszem akkor az volt a bajod hogy meg sem hivtak,mostmeg az hogy meghivtak de nem úgy ahogy te szeretted volna.
Ha ennyire kivagy akkor ne menj el és kész...ja hogy ezt a férj és anyós nem "engedi" ..az már más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!