Most akkor mégsem szép az élet?
Nekem általában nem jönnek össze a dolgaim de egy jó életű ismerősöm állandóan előhozta, hogy akkor is szép az élet minden nehézség ellenére stb.
Most nemrég meghalt a lánya, állandóan sír erre én mondtam neki, hogy akkor is szép az élet legyél boldog, erre kikelt magából.
Most akkor mégsem szép az élet?
"neki már tényleg nem lesz szép az élet"
szerencsére
Ritka kegyetlen, érzéketlen kérdező:
egy ilyen kis szerencsétlen "szép az élet" mondásra
mivel neked "általában nem jönnek össze a dolgaid"
ilyen kegyetlen bosszúval reagálni annak, akinek mély fájdalma van!
A kérdésedre a válasz:
Tulajdonképp EZÉRT rettenetes az élet- hogy ilyenek megtörténhetnek.
Az nem fogja megoldani a te gondjaidat, fájdalmaidat, hogy belerúgsz egy szenvedő lénybe. Így NEM is fognak "összejönni" a dolgaid, mert embertelenül lélektelen viselkedsz.
Neked talán azt kellene mondani, ahelyett, a (igen, gyenge, de vigasztalás és biztatás) helyett, hogy "akkor is szép az élet minden nehézség ellenére "
hogy - igen sz@r az egész, dögölj meg inkább mielőbb, az a megoldás.
Az nagy vigasztalás, hogy nem jönnek össze a dolgaim ő meg azzal jön, hogy szép az élet és dicsekszik a sajátjával.
Ilyen vigasztalás nekem nem kell.
Neked, lehet, hogy nem is "vigasztalás" kell
-hanem valahogy segíteni, ha elakadtak a dolgaid... mivel nem írod pontosan, csak ilyen általánosan lehet erre válaszolni.
Hány éves vagy kb? Próbálj meg egy önismereti kört- vagy pszichodráma? ott dramatikus helyzetben próbálják megoldani az "elakadásokat", a csomókat kibogozni
Már az segítő lehet, ha jobban megérted, a helyzeteket, amikben vagy.
"Neki már nem lesz szép az élet"
Szerencsére.
Nem sok mindent lehet hozzáfűzni...
Nem tudja az, milyen a fájdalom,
Kinek gyerekét nem borítja sírhalom.
Pár hónap múlva öngyilkos leszel, minek halogatod?
Ilyen "JÓ" embert biztosan sokan gyászolnak, siratnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!