Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kövéren is szép az élet?

Kövéren is szép az élet?

Figyelt kérdés
www.rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikkek/528285
2013. febr. 21. 20:14
 1/9 anonim válasza:
Szerintem nem, én nem tudnék így élni.
2013. febr. 21. 20:22
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy az élet szépsége a kilóktól függne...
2013. febr. 21. 20:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Erről én is kitettem egy kérdést a tv műsorok kategóriában.Engem sokkolt úgy,hogy magam is kövér vagyok.Azok a képen undorítóak.És ami a legjobban bosszantott,hogy végig úgy beszélt,mintha nem tehetne a dologról.Mondta mást nem tud csinálni,csak elfogadni.Hogy hogy van pasija,azt sem értem.Én 90 kilommal nem találok pasit,neki meg 150 kilósan van...

Meg ott mondta hogy ő egészséges...jahhh,MÉG.

2013. febr. 21. 20:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. febr. 21. 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem olvastam a cikket, de nem tudnék kövéren élni.

Barátnőm 100 körül van, és sokat gondolok rá, hogy bírja. Én nem bírnám az tuti.

2013. febr. 21. 21:53
 6/9 anonim ***** válasza:

van egy perverz kisebbség a férfiak között,akik valóban erre gerjednek.

ha találsz egy ilyen aberráltat,akkor valóban szép lehet az életed,amúgy nem,és öntiszteletlen lusta maradsz.

2013. febr. 22. 02:10
 7/9 anonim ***** válasza:

ja, nekem is az ütötte meg a szemem, na meg a fülem :D, hogy úgy akarta beállitani, hogy ő erről nem tehet, és nem is tud ellene se tenni semmit.

szerintem valamilyen szinten magának hazudik.

na nekem mindegy, én nem kérdőjelezhetem meg, hogy ő valójában boldog-e, vagy sem.

az oké, hogy ő elfogadta magát, de azért ne mondja már azt, hogy ez ellen nem lehetne semmit tenni.

most még fiatal, de a betegségek később fognak előjönni.

2013. febr. 22. 09:27
 8/9 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem,hogy senki nem látja hogy az igazán szép alak nem a túl kövér és nem a túl vékony? A nőnek a filmben valószínűleg nem véletlenül van barátja. Sokan vékonyan sem modellkednek lehet egyébként nagyon értékes ember és tényleg nem ronda csak kövér..
2013. febr. 22. 09:56
 9/9 poiu ***** válasza:
A kövérséggel nincs bajom, de ez a lány nem egyszerűen kövér (ő ducinak mondja magát), hanem hurkás.
2013. febr. 24. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!