Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy "nyissak meg" egy zárkózo...

Hogy "nyissak meg" egy zárkózott férfit?

Figyelt kérdés

Ő a személyiségéből fakadóan zárkózott típus,aki nehezen mutatja ki az érzéseit,sőt mondhatom azt,hogy makacs és iszonyatosan büszke típus.(ezeket már sokszor igazolta is)

Jópár hónapja ismerjük már egymást,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,ismerkedünk,a kommunikáció is működik,csak szeretném,ha kicsit "bátrabb,nyitottabb " lenne.

Van valami jó tanácsotok erre?

29/L és 34/F

2013. febr. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

25.:

csak jól ki kellett volna verni belőle a szar>t, tuti leszokott volna róla..:)

2013. febr. 19. 17:13
 32/41 A kérdező kommentje:

26.:

igen,ismerős a helyzet...több ponton is..:)nem is tervezek semmi hókuszpókot meg nyitottsággyökeret keverni a kakaójába..megyünk előre,és majd alakul,ahogy alakul :)

de ugyanakkor meg olyan mély érzelmekre képesek/lennének képesek,hogy leesik a bugyim :(

2013. febr. 19. 17:21
 33/41 A kérdező kommentje:

28.:

igen igen,az van egyébként..így konkrétan nem mondtam neki,ahogy ide leírtam,vagyis nem fejtettem ki ennyire,mert nem akartam őt irányítgatni semerre sem,és ha megnyílik,akkor ne azért nyíljon már meg,mert én erre kértem.nyilván.pont ezért írtam ide ki.inkább non verbális kommunikáció útján érzékeltettem vele egy nagyon kis adag verbális kommunikációval vegyítve.szóval neki szerintem lövése sincs,hogy én az ő kis lelki világán agyalok.

továbbá azért írtam ki a kérdést,mert ilyen férfihoz még nem volt "szerencsém" :)

2013. febr. 19. 17:28
 34/41 A kérdező kommentje:
nem megváltoztatni akarom,nem anyáskodni akarok felette,csak nem akarok beleszarn*ni,és egy ilyen miatt tovább állni.persze,hogy foglalkoztat a gondolat,mert fontos nekem.
2013. febr. 19. 17:31
 35/41 anonim ***** válasza:

"oké amúgy,azt érzem,hogy ezt el kell fogadnom,de...nektek ( mármint az ilyen típusnak) mi ebben a " jó"? Nektek nem hiányzik az,hogy megnyíljatok a párotoknak? Vagy ez igy jó?Nálatok egyébként mi váltotta ezt ki? Vagy nektek is a személyiségetekből fakadóan?"

15 vagyok

Ez nálam nem jó, vagy nem jó kérdése, mindig is ilyen voltam. Nekem egyáltalán nem hiányoznak az ilyen dolgok, magamban dolgozom fel a dolgokat. Nem szeretem (és nem is tudom az érzéseim kibeszélni/megosztani) és nem is akarom. Fogalmam sincs mi váltotta ki, már gyerekként is ilyen voltam.

2013. febr. 19. 18:01
 36/41 A kérdező kommentje:
értem.köszönöm :)
2013. febr. 19. 18:06
 37/41 anonim ***** válasza:

Ismét 15-ös. Ezt jó sz@rul fogalmaztam meg... :-/

Elnézést a sok szóismétlés miatt.

2013. febr. 19. 18:52
 38/41 A kérdező kommentje:
a lényeg jól átjött :)
2013. febr. 19. 21:32
 39/41 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha ő akarna kicsit "becsukni" téged? Az sem lenne fair, mert te meg ilyen vagy.
2013. febr. 19. 23:41
 40/41 A kérdező kommentje:
van benne valami..bár a kettő nem annyira ugyanaz
2013. febr. 20. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!