A férfiak az életvidám, pörgős, vagy a zárkózott, titokzatos nőket veszik feleségül?
Az én barátnőm boldog, de nagyon tud sírni is, gondoskodó, szereti a férfit, akit választott, de hagyja, hogy oltalmazzam. Szeretném, ha ő lenne a feleségem is egy nap.
27/F
Mind kettő vonzó a maga módján.
Szerintem, és ez csak az én véleményem: a nyitott nők azok, akiket feleségül vesznek, a titokzatosakba meg inkább csak beleszeretnek a férfiak, és nehezebben találnak párt.
Úgy értem, hogy lehet, hogy egy zárkózott, titokzatos, végzet asszonya nőbe beleszeret egy férfi, de nem biztos, hogy el is veszi, mert az ilyen nő visszafogott és sokszor fárasztó megfejteni.
A másik típus, a nyitott, egy jó társ, akibe lehet, hogy nem halálosan szerelmes egy férfi, de mégis becsüli, és társának akarja, mert kiszámítható.
Én ezt látom, hogy a nyitottaknak jobb esélyük van a férjhezmenésre.
Mondom ezt úgy, hogy én inkább a zárkózottabb vagyok, nem vagyok végzet asszonya, de engem is meg kell fejteni, nem engedek közel magamhoz embereket, illetve igen, de idővel.
Nem játékból csinálom, egyszerűen ilyen vagyok, zárkózott és távolságtartó.
Sok férfinak tetszem, meg jönnek is utánam, szerintem helyesnek tartanak, meg vonzónak, de én azt látom, hogy ezt a nőtípust "fejtegetni" nem érnek rá mostanában.
Jobb a nyitottabbaknak, szerintem.
Maradj olyan amilyen alapjáraton vagy. Végén úgy is kiderül milyen vagy valójában! Túl sok romantikus könyvet olvasol!
Persze nem ártana némi emberismeretre szert tenned.
Szerintem a kérdező nem a kedves, ám sablon nőkre, hanem a szenvedélyes, jó társaságúakra, meg a jégkirálynőkre gondolt. Tudjon nevetni, de sírni is, ne legyen olyan, mint egy szobor, mert az senkinek sem jön be.
Hozzábújhatok a hideg estéken, órákig tudunk beszélgetni, szenvedélyesen szeret, ez az ideális nő.
OMG :)))) a válaszok függvényében változtatod majd a személyiségedet?
mindenki megtalálja a párját, csak jó helyen kell keresgélni. :) tudod, az ízlések és a pofonok...
én inkább nyílt, vidám, pörgős lány vagyok, a párom ezt IS nagyon szereti bennem, h minden spontán dologban részt veszek, nem nyavajgok, nem várom, h kitalálja a gondolataimat, és támogatom őt mindenben.
van egy barátnőm, aki inkább az a titokzatos típus. rá is legalább annyira ragadnak a pasik mint rám :) mivel neki is van párja, így elhajtjuk a jómadarakat, de már egész gyűjteményünk van leszólítási szövegekből :)))
egy titokzatos nőt nehezebben közelítenek meg, és nem akárki. ott már férfinak kell lenni a talpán, ha oda mer hozzá menni. engem betalálnak a suttyóbbak is, de ilyenkor fejlesztem a kommunikációs készségeimet, és válogatott oltásokkal rázom le őket :D
"...veszik feleségül?"
Ha van eszük, akkor egyiket sem!!
BUÉK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!