Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek akkor, ha azt...

Mit tennétek akkor, ha azt tapasztalnátok, hogy az egészséges, életvidám tinédzser gyermeketek alkarján vágásokat látnátok, a nyelvében piercinget vennétek észre, majd inyfék, nyelvfék, stb?

Figyelt kérdés
Érdekel pusztán, van egy barátom, tipikus tini szőke kiscsajszi, elkezdett mindenfele császkálni, agyonpiercingezett, agyonvagdosott emósok, és egyéb divatstílusok kedvelői közé. Minap vettem észre, hogy hogy az alkarján már tég begyógyult vágásnyomok vannak, a nyelve alatt átszúrva (magának csinálta) az ínyénél a 2 felső középső lapátfoga feletti résznél egy patkó alakú piercing avn betéve. Ha ti, tegyük fel szülők lennétek, hogy viselnétek ezt?
2009. márc. 18. 22:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
59%
Te voltal aki ma feltette ide az emos kerdest is? Mit szolnank hozza, ha a gyerekunk be"emo"sodna? Ott van 23 valasz, nezd meg legyszives.
2009. márc. 18. 22:09
 2/12 anonim ***** válasza:
82%
A piercing és társai nem érdekelnének, a vágásokra viszont rákérdeznék.
2009. márc. 18. 22:13
 3/12 anonim ***** válasza:
62%

Kapna egy taslit, aztán jól megfigyelném ezen kívül, hogy kivel hova megy.

Unom az ilyeneket, hogy szar az élet, világfájdalom, senki se szeret, közben meg az anyuci kinyalja a s**güket, és veszi nekik a 10 ezer forintos pepita ruhát.

Ha egy szülőnek ilyen a gyereke, az meg is érdemli.

2009. márc. 18. 22:30
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Nem aggódnék csak a megváltozott stílus miatt, az extrém külső nincs összefüggésben a szuicid hajlamokkal: a pszichiátirán sem extrém külsejű fiatalok üldögélnek, hanem többségében teljesen átlagos kinézetű emberek.

A piercing akár jó is lehet, a vagdosást hülyeségnek tartom, és ezt neki is megmondanám - de általában ez csak karcolgatás, nem szoktak belehalni.

2009. márc. 18. 22:31
 5/12 anonim válasza:
90%

3 gyerekes anyaként nekem is ilyen a kezem sajnos.15 éve nem érdekelt Ma már nagyon szégyenlem.Fogalmam sincs majd ha a gyerekeim akkorák lesznek mit fogok nekik mondani.Egész életre ezekkel a farcolásokkal el lehet csúfítani a testet, én már nagyon megbántam!!!

A mai eszemmel tuti nem csinálnám!!!

2009. márc. 18. 22:50
 6/12 anonim ***** válasza:
87%
22:30 - az a tasli csak azt váltaná ki, hogy féljen tőled, és ne bízzon meg benned... tudom, mert az én apám is ezt érte el nálam (én sose vagdostam magam, egyszerűen csak nem születtem fiúnak)
2009. márc. 18. 22:54
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

22:54: a 22:30as vagyok.

Ha valaki meleg, akkor meleg, nem ütném meg akkor sem ha a fiam.

De ha ok nélkül nyavalyog a világfájdalmon, és öngyilkos képzetei vannak pusztán az idióta divat miatt, akkor igenis megkapná a magáét.

Angliában egy emo-s öngyilkos lett, miközben webkamerán nézték. Utána többen akik nézték, szintén azok lettek, mert divat...

Ez normális???

2009. márc. 19. 00:18
 8/12 anonim ***** válasza:
84%
22.31 vagyok - ez amire utalsz, persze, hogy nem normális, de 1. nem kell ahhoz emónak lenni, hogy öngyilkosság forduljon meg egy érzékeny tizenéves fejében, 2. szerintem az emók többségének csak a ruha, a zene és a "póz" tetszik, és nem lenne igazából öngyilkos (max. ártalmatlan karcolgatás, ami hülyeségnek hülyeség, de bele nem hal), 3. a pofontól csak eggyel több oka lenne a világfájdalomra.
2009. márc. 19. 01:17
 9/12 anonim ***** válasza:
60%
Ha ennyire hülye valaki az igenis kapjon egy sallert az apjától vagy az anyjától. Én is kaptam egész életemben kettőt szüleimtől és hálás vagyok érte. Persze nem kell félholtra verni, mert az tényleg nem megoldás, de egy elgondolkodtató saller jóljöhet.
2009. márc. 19. 08:37
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Tartanék neki hegyi beszédet,úgy ahogy nekem is tartottak annak idején.Én is sajnos túl estem ezen a vagdosós-korszakon,bár a sebek elmúltak,de néha eszembe jut hogy viselkedtem akkor,és elszégyellem magam,mert nagyon gáz voltam.Igazából nehéz ilyenkor hatni a gyerekre és csak sok évre rá fog belegondolni:Úristen!Ez voltam én?!.De lehet egy jó barát véleményére ad és észhez tér egy "kicsit",de sajnos vannak reménytelen esetek is.
2009. márc. 19. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!