Normális dolog az, hogy a 17,5 éves fiamat évek óta nem láthattam meztelenül, mert nem engedi? Amúgy normális és egészséges, de szerintem néha az anyának át kellene néznie, hogy nincs-e valami rajta, ami nem odavaló?
Mi?
Miért akarod te a majd' nagykorú fiadat meztelenül bogarászni?
Nem értem!
Már ne haragudj, de semmi jogod egy felnőtt embert meztelenül nézegetni, ha ő nem akarja! Nem 3 éves! Felnőtt! Ő sem áll oda eléd, hogy na akkor anya, most levetkőzöl teljesen és átnézlek!
És ugyan mégis mire gondolsz ami nem odavaló?
Hát szégyen h ennyi válaszból senkinek nem esett le h esetleg Tetoválása v piercingje lenne.
Mert ha egészséges a gyerek nem szokta csak úgy takargatni magát.
18/F
Igen normális, sőt az lenne nem normális, ha engedné magát nézegetni, meg tapogatni neked!
Ő már majdnem felnőtt, hiába a fiad. Tiszteletben kell tartani a magánéletét, különben nagyon kellemetlenné válhat vele a viszonyod.
Az én anyám is ilyen amúgy. Már elég nagy volt a cicim (kb. 15-16 éves lehettem) mikor egyszer tök hirtelen odanyúlt és rátette a tenyerét a mellemre, hogy húú, már mekkora. Nekem ez nagyon kellemetlen volt, kristálytisztán emlékszem rá, pedig már 30 éves vagyok.
Fürdeni sem tudtam tőle nyugodtan, mert mindig akkor jött be a fürdőbe, hiába mondtam, hogy ne tegye.
Szóval, ha a fiadat zavarja, akkor te se erőltess semmi ilyesmit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!