Normalis, egeszseges dolog mikor egy apuka a 12 eves lanyaval "szajon puszizik"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:14
1/34 anonim válasza:
szerintem nem,egyáltalán nem
nagykorában apakomplexusban fog szenvedni
2/34 anonim válasza:
Szerintem kicsit pedofil beütés...
3/34 anonim válasza:
Morbidnak tartom, nem egészséges dolog semmiképpen.
4/34 anonim válasza:
nem! már én is kerülöm a szájra puszit a 12 éves lányommal, pedig anyuka vagyok. sőt a fiammal is kezdem már, ő pedig 9!
5/34 anonim válasza:
én anyukámnak a mai napig adok szájra puszit, meg nafyritkán a bátyámnak is. szerintem ez megszokás kérdése, hogy a családban hogy alakult ki. de apuval nem adok szájrapuszit már régóta. 23/L
7/34 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat.Parom elozo kapcsolatabol van a lany,nem talaltam helyesnek.De ketelkedtem,hatha csak azert mert nem sajat gyermekem.Van egy kozos kisfiunk 2 eves,en max 5 eves korig tudok elkepzelni szajra puszit.
2010. máj. 24. 22:23
8/34 anonim válasza:
Nem egészséges. De nálunk még pici korban sem adtunk a gyerekekkel egymásnak szájrapuszit,legfeljebb,ha véletelen úgy sikerült.
9/34 anonim válasza:
Én 13 éves vagyok [lány] apukámmal sosem szájrapusziztam, csak anyukámmal, néha még most is, bár most már nem annyira :D
De mondjuk apunak is adok mindig puszit, csak arcra.
Szerintem ez attól függ, hogy hogy szokták meg a családjukban.
Ugye, ahány ház, annyi szokás :D
13/L
10/34 anonim válasza:
nekem a nővérem olyan hogy nagyon érzelgős és szeret engem ölelgetni meg ilyenek (30 éves ^^) ő szokott néha szájrapuszit adni xD
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!