Normalis, egeszseges dolog mikor egy apuka a 12 eves lanyaval "szajon puszizik"?
Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:14
11/34 anonim válasza:
biztos én vagyok a hülye, de nem emlékszem rá, hogy valaha is szájrapuszit kaptam volna... se a szüleimtől, se a nagyszüleimtől!
12/34 anonim válasza:
szerintem semmi furcsa nincs benne
a szájrapuszi nem szerelemnek a jele, hanem csak szeretetnek
mondjuk mi se szoktunk, de én alapból utálok puszit adni/kapni családtagnak, rokonnak
13/34 anonim válasza:
A szájra pusziban nincs semmi rossz, szokás kérdése, hogy egy családban hova adják egymásnak a puszit. Feltételezem, hogy apuka nem nyelvvel smárolja le a kislányát.
14/34 anonim válasza:
Nincs ebben semmi rossz, ő így fejezi ki a szeretetét.
15/34 anonim válasza:
Amikor Németországban élő rokonok jöttek, így búcsúztak, kiderült, hogy náluk pl teljesen elfogadott. Kultúra és megszokás kérdése a dolog.
16/34 anonim válasza:
Ez nekem olyan fura. Nálunk a családban mindenki csak az arcára adja a másiknak a puszit. Szájra puszit csak a barátommal tudok elképzelni.
17/34 anonim válasza:
Szerintem nem egészséges. Primitív dolognak tartom. Az én környezetemben nem szokás, soha meg sem fordult a fejemben, hogy a gyerekemnek a szájára adjak puszit.
(Gondolom, jól le leszek pontozva...)
18/34 anonim válasza:
Én az egy éves fiamnak a szájára adok puszit, de nem tudnám elképzelni, hogy a mikor sulis lesz is a szájára adjak! nem tudom! Morbidnak nem morbid és néha ad a szájára az szerintem nem abnormális! L/26
19/34 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat.Hat nem tudom,nekem nem jon be.Szerintem eleg arcra,en igy vagyok a szuleimmel testvereimmel.Szerintem szajra puszi a kedvesunknek ferjnek felesegnek.Kisgyereknek max.
2010. máj. 24. 22:50
20/34 anonim válasza:
Hát esküszöm Isten a megmondhatója h én mikor kaptam utoljára az arcomra(!) puszit apámtól.23 éves vagyok szal nem igen emlékszem ilyesmire.A páromnak a lányomnak oké 1 szájra puszi.(Kicsi még a lány)és míg ilyen kicsi addig az apjának is elnézem de majd úgyis kinőjjük ezt is sztem kb 4-5 éves korára.Anyuval viszont néha ha félre sikerült 1-1 puszi nem problémáztunk ezen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!