Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Normalis, egeszseges dolog...

Normalis, egeszseges dolog mikor egy apuka a 12 eves lanyaval "szajon puszizik"?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 22:14
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
77%

ööö en filmekben szoktam ilyet latni,es mindig furanak tartom :S nem jon be az a stilus nekem.. weeeeh...

16/L T.

2010. máj. 24. 23:09
 22/34 anonim ***** válasza:
79%
NEM!
2010. máj. 24. 23:16
 23/34 anonim ***** válasza:
55%

En nagyon undorodom az ilyesmitöl, nem vagyok prüd de ezt a szajrapuszizast tesok vagy szülö-gyerek viszonyban valahogy perverznek erzem.... Pedig nalunk apukam is igy ad puszit az anyjanak(nagyimnak) es nekünk is igy adtak puszit kis korunkban, de nalam hamar abbahagytak, mert tiltakoztam :D Mar akkor is utaltam :D Azt meg meginkabb elkepzelhetetlennek tartottam/tartom, hogy a kisfiamnak valaha is igy adjak puszit. pfujj...

de hat izlesek es pofonok. Amugy ha kisgyerek koratol ez naluk igy szokas akkor szerintem pont azzal teszed vagy teszitek utolag olyan furcsava, hogy abbahagyjatok, mert hogy gaz... ha egy 8 evest nem gaz szajon puszilni akkor egy 10 vagy 12 evest sem.

2010. máj. 24. 23:20
 24/34 anonim ***** válasza:
91%
Legelőször akkor láttam szülő és gyerek között szájra puszit, mikor a páromat az anyukája puszilta igy meg. Mióta együtt vagyunk (13év) leszokott róla. Kislányunknak ritkán előfordul hogy a szájára sikeredik, ő még pici, de sose úgy tervezzük. Általában az arcára adjuk. Kisgyerek esetében hány éves koráig "normális"?
2010. máj. 25. 00:40
 25/34 anonim ***** válasza:
37%
Nem. Pedofil..
2010. máj. 25. 15:25
 26/34 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Én soha nem tartottam ezt normálisnak,de hát ahogy előttem is írták,ez szokás kérdése.

Én is filmekben látok ilyeneket és mindig elborzadok.

Szerintem egy szülő/gyerek/testvér ne adjon egymásnak szájra puszit,ez maradjon meg a szerelmi kapcsolatokban.

Viszont a barátom mesélte,hogy ez náluk is így volt kiskorukban és ő ezt nem tartja gáznak.

De mindenesetre én megmondtam neki,hogy ha nekünk gyerekeink lesznek,akkor ez a puszi adási forma nem lesz meg,hanem csak simán arcra!

Üdv!

2010. máj. 25. 16:15
 27/34 anonim ***** válasza:
54%
Röviden: rohadjon meg aki itt is lepontozza valaszokat.
2010. máj. 25. 19:27
 28/34 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk nagyon erős a puszilkodás/ölelkezés szokása a családban. Kiskoromig szájrapuszi, aztán csak arcra puszi.

Apa nagyritkán még mindig ad szájrapuszit, amikor nagyon szeret minket és a "kicsi lányait" látja. Nem sűrű az ilyen. De nem zavaró a legkevésbé sem, mert sem pedofília, sem perverzió nincs benne. Ő az én drága apukám és mindig az is marad.

28/L

2010. máj. 25. 22:37
 29/34 anonim ***** válasza:
78%

Semmilyen korban nem tartom normálisnak. A fiam 3 és fél éves, és el sem tudom képzelni, hogy bárki puszilgassa a száját. Nálunk ez nem divat szerencsére.

Akinél megszokott, az meg hadd csinálja. Az ő dolga, ő családja, a pedofilok úgysem tennék a dolgot a kirakatba ezzel.

2010. máj. 26. 12:42
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Az en baratom is allandoan szajrapuszit ad a kisfianak.Igaz, o meg csak 6 eves.Engem nagyon taszit ez a dolog, en biztos nem fogom szajonpuszilgatni a gyerekemet.Dehat szokas kerdese.Mondjuk azert, 12 eves korban, az ellenkezo nemu szulotol....hat, ez nekem durva.
2010. máj. 26. 20:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!