Normális dolog az, hogy a 17,5 éves fiamat évek óta nem láthattam meztelenül, mert nem engedi? Amúgy normális és egészséges, de szerintem néha az anyának át kellene néznie, hogy nincs-e valami rajta, ami nem odavaló?
14:21-nek üzenem, hogy nekem nem volt semmi takargatnivalóm, mégsem engedtem magam meztelenül nézegetni kb. 12-13 éves korom után...
Ja és nő vagyok!
egészséges ember nem szokta csak úgy takargatni magát?? Hát én maximum melltartó+alsó kombóban vagyok hajlandó mutatkozni édesanyám és az 1 évvel fiatalabb húgom előtt, pedig én nő vagyok... És sosem vetkőznék le előttük meztelenre, és ez fordítva is igaz.
Kérdező: nem hiszem, hogy normális ez az igényed. Tényleg semmi jogod a kamasz fiad nézegetni meztelenül, ha ő nem óhajtja. Van saját akarata és privát szférája, amit tiszteletben kell tartanod.
Amúgy meg mi van akkor, ha piercingje vagy tetkója lenne és azt takargatná? Hű mekkora bűn. A saját teste.
De mi a francért vagytok úgy oda h anyátok megnéz hol ott Ő hozott a világra?
Én 18 vagyok mégse takargatom magam sőse voltam szégyenlős. Jah és buta dolog a magánszférára hivatkozni hol ottsemmi köze nincs hozzá.
18/F
Az én gyerekem se szereti, ha ilyen kérdéssel állok neki, de amikor megmagyaráztam, hogy csak az anyajegyeit akarom megnézni, azt megengedte.
Van a hátán egy, amitől nagyon félek, hogy nehogy, rosszindulatú legyen, meg kíváncsi voltam (talán inkább aggódtam), nehogy legyen még több is.
Fürdés után odajött, megnéztem, aztán mehetett a dolgára.
Egyébként nem szoktam nézegetni.
Ez pedig egészségügyi nézegetés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!