Mit tennétek akkor, ha azt tapasztalnátok, hogy az egészséges, életvidám tinédzser gyermeketek alkarján vágásokat látnátok, a nyelvében piercinget vennétek észre, majd inyfék, nyelvfék, stb?
Figyelt kérdés
Érdekel pusztán, van egy barátom, tipikus tini szőke kiscsajszi, elkezdett mindenfele császkálni, agyonpiercingezett, agyonvagdosott emósok, és egyéb divatstílusok kedvelői közé. Minap vettem észre, hogy hogy az alkarján már tég begyógyult vágásnyomok vannak, a nyelve alatt átszúrva (magának csinálta) az ínyénél a 2 felső középső lapátfoga feletti résznél egy patkó alakú piercing avn betéve. Ha ti, tegyük fel szülők lennétek, hogy viselnétek ezt?2009. márc. 18. 22:03
11/12 anonim válasza:
Szerintem a karcolásokon kívűl rá kell hagyni. Nekem vagdosós "korszakom" nem volt - sok éve egyszer jutott csak eszembe, milyen lenne kipróbálni, de csak a látvány kedvéért, nem akartam öngyilkos lenni. Egy fesztiválon voltunk, volt egy nyomasztó helyzet, amiből úgy éreztem, nem tudok kikerülni - és társaságunk egy tagja - egyébként katonanő! - hamar észrevette, mit műveltem - soha életemben nem hallottam úgy üvölteni. Nagyon leb.ott, azt hittem, fel is pofoz, de azt nem tette. Soha többet nem csináltam olyat, még égőnek is éreztem a barátaim előtt.
Azt akartam ezzel mondani, hogy sokszor a baráti jó szó vagy erély jobban észhez térít egy tzenévest, mint egy szülői pofon.
12/12 anonim válasza:
Megkérdezném töle h normális-e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!