Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy "nyissak meg" egy zárkózo...

Hogy "nyissak meg" egy zárkózott férfit?

Figyelt kérdés

Ő a személyiségéből fakadóan zárkózott típus,aki nehezen mutatja ki az érzéseit,sőt mondhatom azt,hogy makacs és iszonyatosan büszke típus.(ezeket már sokszor igazolta is)

Jópár hónapja ismerjük már egymást,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,ismerkedünk,a kommunikáció is működik,csak szeretném,ha kicsit "bátrabb,nyitottabb " lenne.

Van valami jó tanácsotok erre?

29/L és 34/F

2013. febr. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Érzelmileg szeretnéd nyitni? Beszélj a saját érzelmeidről.
2013. febr. 18. 23:26
 2/41 A kérdező kommentje:

főként érzelmileg,de inkább olyan értelemben,hogyha valamit mondani akar,akkor ne "cikinek" érezze,hanem mondja nyugodtan..de ezt már mondtam neki..és én "mutatom" neki a példát,mert én teljes mértékig kifejező vagyok ( persze amit nem kell MÉG tudnia,azt nem mondom)és ha kérdezek,akkor mindenre válaszol,mindenről beszélünk,de jó lenne,ha ezeket magától mondaná,nem nekem kellene "riporterkedni".De ha kérdezek,akkor meg tök közlékeny...egy szintig.És aztán ott az a kis falacska.

Ezt kellene tudni átlépni valahogy.

2013. febr. 18. 23:36
 3/41 A kérdező kommentje:
egyébként köszi a választ,ha valaki hasonló cipőben jár,biztos hasznosnak találja,mert az. csak én már ezzel is próbálkoztam.
2013. febr. 18. 23:38
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog tetszeni amit írok, de alapból nyitottat kell keresned.

Ha ő zárkózott, nyaggatásra ideig-óráig kinyílik egy bizonyos szintig, de aztán újra bezárul. Ne próbáld meg megváltoztatni - ez a legértelmetlenebb dolog, amit tehetsz, mert úgysem fog működni. Ő ilyen. Vagy így kell, vagy nem kell.

2013. febr. 18. 23:49
 5/41 anonim ***** válasza:
Nekem volt hasonló de azt mondta a problémáim a barátnőimmel beszéljem meg... Innentől nem zaklatom a problémáimmal és kérdéseimmel.
2013. febr. 18. 23:51
 6/41 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fogadd el így, én is ilyen vagyok, tudom miről beszélek, amíg nincs párkapcsolatban veled, addig nem fog megnyílni, egy ilyen embernek a legfontosabb, hogy biztonságban érezze magát érzelmileg.
2013. febr. 18. 23:52
 7/41 A kérdező kommentje:
mondjuk ebben az " amíg biztonságban nem érzi magát" dologban lehet valami,mert nekem is már volt olyan ( annak ellenére hogy elég kommunikatív,nyitott emberke vagyok),hogy kicsit meghúztam magam,mert nem akartam,hogy "beégjek" egy esetlegesen nem kölcsönös vonzalom esetén.
2013. febr. 18. 23:58
 8/41 anonim ***** válasza:

Én is zárkózott típus vagyok :)

Sorozatos traumák édesanyám nevelésének hatására.

Nem egy barátom hagyott ott pont amiatt amit leírsz.

Az én esetemben elég volt a párom jelenléte, mert gyakorlatilag kimentett anyám mellől, valahogy megnyíltam felé...

Viszont mások felé még rosszabb lett a helyzet, társaságban nem bírok megmukkanni sem :(

A te eseted nehezebb, tudni kéne hogy mitől lett ilyen zárkózott az udvarlód.

Mondanám hogy egy jó pszichológus segíthet, de azért meredek lenne odaállni elé hogy menj agydokihoz :)

2013. febr. 19. 00:04
 9/41 A kérdező kommentje:

4. :

ez is igaz amúgy...:/ de nem ignorálhatom,mert érzek iránta és nehéz hadakozni az érzelmek ellen :(

2013. febr. 19. 00:05
 10/41 A kérdező kommentje:

5.:

azért ez már durva,nem??...szerintem ez már nem zárkózottság,ne haragudj,hanem bunkóság :/ vagy te ezt minek éled meg?

2013. febr. 19. 00:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!