Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy "nyissak meg" egy zárkózo...

Hogy "nyissak meg" egy zárkózott férfit?

Figyelt kérdés

Ő a személyiségéből fakadóan zárkózott típus,aki nehezen mutatja ki az érzéseit,sőt mondhatom azt,hogy makacs és iszonyatosan büszke típus.(ezeket már sokszor igazolta is)

Jópár hónapja ismerjük már egymást,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,ismerkedünk,a kommunikáció is működik,csak szeretném,ha kicsit "bátrabb,nyitottabb " lenne.

Van valami jó tanácsotok erre?

29/L és 34/F

2013. febr. 18. 23:16
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

34 évesen egy férfi sem fog változni. Keress eleve nyitottat, most még lehet imponál, hogy na te leszel aki feltöri, akinek megnyílik, de nem így lesz, és hosszú távon fárasztó és idegesítő tud lenni!

Írod, hogy makacs és iszonyatosan büszke...az ilyen ember önző is, és kicsit többre tartja magát másoknál.

2013. febr. 19. 04:41
 22/41 Bence_ ***** válasza:

Más is írta!

Ő ilyen. Fogadd el.

HA fontos leszel és számára is érthető lesz, hogy te mit szeretnél akkor lehet, hogy változni fogsz. Ez majd magától jön.

Könyvben volt: Onnan lehet tudni, hogy egy melankolikus boldog, hogy nem sír :)

2013. febr. 19. 08:33
 23/41 anonim ***** válasza:
Minek akarsz anyáskodni vele? Azt gondolod majd megoldod a problémáját?
2013. febr. 19. 09:29
 24/41 anonim válasza:

Egy évig jártam együtt egy ilyen típusú férfival. Ő 30 éves, én 26. Egyetértek azzzal a hozzászólóval, aki azt írta, egy felnőtt férfi már nem fog megváltozni. Apróbb dolgokban elképzelhetőnek tartok változást, de olyan fajsúlyú érzelmi dolgokban, amiket említettél, szerintem nem lehet megváltozni.

Azt is cáfolnám, hogy ha te megnyílsz neki, akkor majd ő is megnyílik. Nekem legalábbis nem vált be. Minden türelmem (birkatürelmű vagyok), kedvességem, segíteni akarásom sem volt elég, hogy 'feltörjem'. Rájöttem, hogyha valaki nem akarja, hogy segíts neki, akkor nem fogsz tudni segíteni. Nálunk volt olyan, hogy két hétig nem keresett, aztán meg hirtelen megint én lettem a kedvenc. Szerintem az én volt barátomnak tuti van valamilyen pszichológiai zavara (én Asperger-szindrómára gyanakszom), amit én biztosan nem tudok meggyógyítani a kedvességemmel és nyiltságommal, mert nagyon mélyen gyökerezik.

2013. febr. 19. 09:49
 25/41 anonim ***** válasza:

Ha másra nem, hát ilyenekre pont jók a valóságshow-k.

A házasodna a gazda egyik nőcijének a kedvenc szó fordulata volt az hogy: szar

Prágában sem változott meg :D

2013. febr. 19. 10:46
 26/41 anonim ***** válasza:

Ez évek munkája lesz... nekem is ilyen a párom, 4 év alatt jutottunk el oda, hogy kimutatja a szerelmének egy kis szeletét. Nagyon nehéz egy ilyen emberrel, aki bár nagyon komoly társasági életet él, a barátnőjének nyílik meg a legkevésbé, érzelmi téren... :) De amikor észreveszed a változást, nagyon jól fog esni, hogy Te hoztad ki ezt belőle. :) dicsérni kell sokat mindenben. Neked kell mindenben megtenni a kezdő lépést.

Sok türelem kell egy ilyen férfihoz, sajnos sokszor szenvedtem mellette az érzelmi gyökérsége miatt, mert ugye egy nőnek mindig több és több kell. :)

2013. febr. 19. 12:07
 27/41 A kérdező kommentje:

21.:

valamilyen szinten önző is,ja...de én is az vagyok valamilyen szinten :/

a te véleményedet is megértem,és jogos is,de nem akarom "betörni",vagyis nyilván törekedtem/törekszem rá,mert persze,hogy az ember próbálkozik,de,mint ahogy egy előző válaszoló is írta : vagy igy kell, vagy sehogy.

És ez nem is kérdés,hogy kell,csak próbálkoztam ...ha nem megy,akkor marad így.

2013. febr. 19. 17:06
 28/41 Bence_ ***** válasza:
Amint megpróbáld elfogadni és nem változtatni. Akkor ezt érezni fogja ő is és lehet, hogy magától elkezd változni.
2013. febr. 19. 17:09
 29/41 A kérdező kommentje:

23.:

nem anyáskodni akartam,csak nem belesza>rni,mert így is kell nekem.csak érdekelt,kinek mit sikerült ilyen esetből kihozni.

2013. febr. 19. 17:09
 30/41 A kérdező kommentje:

24.:

ez is igaz..köszi :)

2013. febr. 19. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!