Hogy "nyissak meg" egy zárkózott férfit?
Ő a személyiségéből fakadóan zárkózott típus,aki nehezen mutatja ki az érzéseit,sőt mondhatom azt,hogy makacs és iszonyatosan büszke típus.(ezeket már sokszor igazolta is)
Jópár hónapja ismerjük már egymást,kölcsönösen vonzódunk egymáshoz,ismerkedünk,a kommunikáció is működik,csak szeretném,ha kicsit "bátrabb,nyitottabb " lenne.
Van valami jó tanácsotok erre?
29/L és 34/F
8.:
hehe :) neeem,nem kell ide agydoki:)
amúgy nagyon sajnálom,hogy nálad ez váltotta ki...de legalább van egy párod,aki szeret téged...ennél több nem is kell.szerintem ő is olyan,mint én ebben az esetben.nem érzem ezt tehernek,elég erőt és kitartást érzek magamban ezekhez,csak persze jó lenne valami haladást is látni az ügyben.De a 4. válaszoló ( Doug azt hiszem) tényleg tudhat valamit.Na mindegy, azért nem adom fel.:)Hátha lesz akkora szerencsém,mint a párodnak :)
( amúgy megkérdeztem tőle,hogyha mondjuk x napig nem keresném,akkor nem keresne ő sem,mert "milyen ciki az már" ? mi volt erre a válasz ?: Pontosan.
De amúgy 10 ből 8 szor ő keresi a társaságomat,csak gondoltam,megemlítem ezt a fajta makacs gondolkodásmódot..)
11.:
tuti beválna :) csak kár,hogy orgazmus után kezdhetném elölről :) de jó ötlet ! :)
Én is zárkózott vagyok, így ki azt kell mondjam, sehogy. Törődj bele, hogy ő ilyen "fajta", próbáld meg elfogadni, aztán hátha majd idővel...
33/f
Én ugyanilyen tipusú férfi vagyok.Mond el neki,hogy mit érzel,akkor lesz nyitott feléd.Ő olyan ember aki reálisan gondolkodik,biztosra megy csak.
35.f.
12 :
teljesen egyetértek azzal,amit írsz! bár az érzelmi biztonságot úgy érzem megadom neki,persze nem vagyunk még "hivatalosan" egy pár, de ha "járunk",az sem lenne biztosíték semmire..(most általánosságban értem )..egy kapcsolatban is előjöhet ez a probléma és elő is jön sok helyen sajnos..szóval, csak ezért nehéz nekem kicsit azonosulnom az ő gondolkodásmódjával meg hozzáállásával,főleg azért,mert ennek az a veszélye ( mármint az ő zárkózottsága végett),hogy esetleg tévesen veszem le az infókat,és az ő kis " érzelmi védelmét" szimpla elutasításnak veszem,aztán sarkon fordulok és szevasz.Akkor meg majd fogja a fejét,de mivel büszke, makacs típus,igy még ha beledöglik se fogja kimutatni,hanem inkább forog a kardjában..az ilyen típus amúgy is bírja ezeket a szado-mazo dolgokat :))
Szerintem sok nyitott és sok zárt típusú emberke létezik,így biztos,hogy mindenki megtalálja a megfelelő társat ( ahogy egy előző válaszban írta is egy lány),így én is,ő is,meg a fiad is:) Ha megvan a vonzalom ( és megvan),akkor ez nem teher,hanem egy jóleső kihívás.A türelmem megvan hozzá,csak gondoltam mások tapasztalatából esetleg meríthetek pár ötletet,vagy megismerhetem mások hasonló történeteit,amikből vagy tanulok vagy nem :)
15, 16 :
ne csináljátok már :((( ez tiszta szado-mazo már megint :((
oké amúgy,azt érzem,hogy ezt el kell fogadnom,de...nektek ( mármint az ilyen típusnak) mi ebben a " jó"? Nektek nem hiányzik az,hogy megnyíljatok a párotoknak? Vagy ez igy jó?Nálatok egyébként mi váltotta ezt ki? Vagy nektek is a személyiségetekből fakadóan?
bizony,nem unalmas...sőt...mintha még titkon élvezném is picit..dehát, ki ne szeretné látni erőlködése gyümölcsét,nem? :)az biztos,hogy nem ezen fog elbukni a dolog,ha elbukik,de mindenképp írok,hogy alakult a kapcsolat..ami őt ismerve,nem a napokban várható:)) de ezt már te is megtapasztaltad :)
de tudod mi a non plus ultra nekem ? az,hogy ő nem csak velem ilyen,hanem az előző párkapcsolataiban is ilyen volt(ami elviekben már meg kellett volna,hogy adja neki a bizalmat)
de én se vagyok százas,ha tulajdonképpen élvezem ezt a folyamatot,vagy igen ? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!