Miért van mostanában ennyi lúzer srác?
Leszögezem, hogy nem nézek le senkit azért, mert nem izmos, szűz, nem társasági, stb. Tehát a visszahúzódó srácokról van szó, de azokról, akik állandóan kérdéseket raknak ki és SEMMIT nem tesznek annak érdekében, hogy változzon az életük.
Én lány vagyok, de akkor sem értem, hogy mire jó ez a nyavalygás, roppant idegesítő, hogy mindennap minimum 2-3 kérdés szól arról, hogy mennyire hátrányos helyzetben vannak, mert ők nem beszélnek csúnyán, meg nem járnak edzeni, szüzek, stb. Csak én látom úgy,hogy nem a helyzetük, hanem a gondolkodásmódjuk szánalmas? Adott esetben nem az a ciki, hogy huszonX évesen szűz, hanem az, ahogy nyafog. Például arról, hogy nincsen normális lány, mindegyik k_rva, stb. A fullextrás csajok nyilván lepattintanak mindenkit szinte, nem az öntelt p.csáknál kellene próbálkozni, hanem a hozzájuk hasonlóakkal.
A másik része pedig azok a fiúk, akik az én korosztályomba tartoznak (20+) vagy tényleg nagydumás, társasági ÉS beképzelt, vagy az a tipikus lúzer, aki saját magát teszi azzá.
Sok normális hapsi is van, nem erre akarom kiélezni a dolgot.
Elsősorban fiúk válaszát várom, hogy MIÉRT csinálják ezt? Miért teszik magukat áldozat szerepbe?
Egy utolsó gondolat: Ismeritek a Love.hu társkeresőt? Rengeteg előfizető férfi keres ott társat minden korosztályból. Általában ilyen üzeneteket küldenek a kiszemelteknek:
- Szia.Szeretnélek megismerni.
- Mi járatban erre?
- Szia. Szeretnél ismerkedni velem?
- Szia. Nagyon szexi vagy. Volna kedved ismerkedni?
- Meghívhatlak egy palacsintára? (ez facepalm)
Könyörgöm mi ez, ha nem lúzerség? Hogyan lehetséges, hogy sokan azt gondolják, hogy interneten ilyen sablonos szöveggel bármi is lesz? Nem válaszol nekik a lány akkor egy r*banc.:D Rengeteg olyan ember van aki csak idáig képes eljutni...sajnos ez a nagy b*dös hekyzet
Az utolsó Hozzászóló egy korrekt választ adott attól függetlenül, hogy én nem az Ő "oldalán" állok véleményem tekintetében.
Nekem sokáig gondot okozott az ismerkedés. 17 éves koromig féltem a nőktől...
Aztán egy reggel tükörbe néztem és azt mondtam, hogy ennek semmi jó vége nem lesz így.
Most túl vagyok 3 kapcsolaton. 7-8 évembe telt ez, de most egy féléve azt érzem, hogy nincs is jobb, mint a magam uraként élni, nem alkalmazkodni senkihez.
Én pl. imádok egyedül lenni és rohadtul nem érdekel, hogy lenne-e esélyem nőkkel randizni, vagy vissza utasítanának.
Nem akarok szaporodni sem :D
A lényeg, hogy nem értem, hogy mi ez a magasfokú önsajnálat? Vagy most én is pityeregjek, hogy lehet, 30 éves koromig se lesz már barátnőm? :D
"Erősebb kutya b@szik" :D :D :D
50: Egy szóval sem írtam, hogy én feladom. Ha olvasgatod ezeket a kérdéseke, biztosan belefutottál már pár válaszomba. Akkor még 138 visszautasításnál jártam, mikor elkezdtem használni az oldalt. Most 169-nél járok. Tehát próbálkozom tovább, de úgy látszik, hogy csak a visszautasítások száma nő. Én lennék a legboldogabb, ha végre lenne ellenpélda de egyelőre még nincs. De nem adom fel. De ha eddig mindenki azt mondaná rád, hogy ronda vagy, akkor talán hajlamos leszel elhinni.
Zavar a jelenség. Értem én. Nekem az a jelenség nem tetszik, hogy a lányok többsége elribancosodott. Nem azt mondom, hogy mindenki, de a korosztályomban jellemző, hogy a jóképű pasikra rámásznak, a rondákat meg bunkó módon elküldik. Talán a két jelenség között van valami összefüggés? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Mindig is voltak olyan emberek, akik látszólag kilátástalan helyzetbe kerültek. (Régebben ők voltak a kocsmák rendszeres látogatói). Egy adott városban most sincs több ilyen emberből, viszont ez az oldal országos lefedettségű, ezért tűnhet ennyinek, de hidd el, valószínű jól szét vagyunk szórva az országban.
Én kevésbé dekoratív lányként elmondom a véleményemet (plusz a másik oldalt).
1. Az egy fenét igaz, hogy minden lányra van 10 jelentkező, akiből kényére-kedvére választhat. A modellalkatú csinibabákra igen. De egy átlagosabb, nem médiaidál lánynál már nem. Én egy túlsúlyos (bár nem 100kilós), nem annyira hűűű, de szép lány vagyok. Nekem nem volt választási lehetőségem, 23 éves koromig nem is volt jelentkező. Jó, persze 5-6 emberke akadt, akik közül a többség több, mint 2x annyi idős volt, mint én, vagy részeg/drogos, vagy csöves, vagy ezeknek a kombinációja, és persze csak arra kellettem volna. Ez meg egy lány számára megalázó, mert én mondjuk érzelmek nélkül nem akarok senkivel sem összefeküdni.
Jó, mondjuk más kérdés, hogy melyik rinyáló srác keres tényleg párkapcsolatot, és melyik az, amelyik tulajdonképpen a lányok lelkével semmit nem törődik, csak azon nyafog, hogy jajjjj, a haverom már 50 nőt megdöntött, velem meg nem akart szobára menni az a kis ribi a diszkóból... mert az utóbbi kb. meg is érdemli a visszautasítást (főleg ha nem mondják meg nyíltan, mire megy ki a játék), mert a nők nem hülyék.
Ja, és még egy dolog ezzel kapcsolatban: én azt sem értem, ha vki csak azért, hogy legyen kapcsolata, megkörnyékezi a 200. nőt is. Lehet, hogy a nőknek az is feltűnik, ha vki egyrészt már vesztesérzettel áll oda, másrészt meg ha nem nagyon tetszik a srácnak, csak ő csak a következő, akivel a srác bepróbálkozik.
Na mindegy. Nekem sem volt leányálom, hogy nem érdeklődtek... De én nem nyavalyogtam. Rosszul esett, de tudtam, hogy ha vkinek nem tetszem, akkor nem tetszem. És lehet, hogy van olyan srác, aki csak a bombanőre hajt, de van rengeteg másik srác is, akinek nem jövök be (pedig a "hierarchia" alapján passzolhatnánk), és ha fejreállok, sem változik meg... és hogy ezt így el kell fogadnom. Ebből következik, hogy...
2. Attól még, hogy vki visszautasít, attól még nem csak azért teszi, mert nem vagy elég izmos/nincs jó kocsid/nem vagy elég magas/nincs sok pénzed. Hanem lehet azért is, mert nem érzi a kémiát. Jó, persze, van, aki ad egy esélyt egy olyan kapcsolatnak is, ahol nem jött be neki elsőre a másik, csak azért, hogy legyen kapcsolata... de attól még az nem neveletlenség vagy szemétség, ha vki visszautasít.
Persze, az más kérdés, ha vki minősíthetetéen hangnemben teszi. De a nők nagy része nem olyan sudribunkó. Valószínű, hogy a rinyáló kérdezők nagy része rossz helyen keresgél... vagy olyan szebb lányokat hajt (mert sztük megérdemlik), akiket esély sincs, hogy megszerezzen, vagy rossz helyen (nyilván minden este spiccesre magukat nem az értelmiség meg a cuki, kedves, bájos lányok isszák a helyi dizsiben). A saját ismeretségi körömben minden lány nagyon kedves, aranyos, udvarias, és még egy pasit sem utasítottak vissza azzal a dumával, hogy hú, de ronda, meg hogy kinek kellene ilyen fejjel.
3. Nem szabad feladni. Ja, és nem attól lesz vki férfias, ha minden nőt lek.rváz csak azért, mert pár közülük nem viselkedett túl szépen vele. A nyafogás sem túl férfias dolog.
4. Azt a különbséget a női és a férfi pártalanság között megértem, hogy mivel ált. a férfi kezdeményez (én sem kezdeményeztem volna sztem), ők azok, akik a visszautasítást konkrétan megtapasztalják, néha elég hülye és szemét indokokkal. Azt megértem, hogy ez szar. De itt jön a 3-as pont.
57: Az, hogy még a kevésbé dekoratív lányoknál is bepróbálkoznak azt onnan tudom, hogy egyszer létrehoztam társkeresőn 3 kamuprofilt, egy csinos, és egy kevésbé dekoratív hölgy képével, valamint egy kontrollt, kép nélkül. (Persze egy nap után töröltem a regeket.) A tapasztalat:
A csinos lánynak érkezett: 40 levél az első napon
A kontrollra: 11
A kevésbé dekoratívra: 8
(Tehát egy társkeresőn egy találomra felregisztrált kevésbé dekoratív lány is kap 8 levelet! Amiből csak válogatnia kell.)
Persze hogy van, akik csak a szexre hajtanak, de ez mindkét nemre igaz. De míg a nőknél csak a jóképű egyedek jöhetnek számításba, a férfiak nem ennyire válogatósak. Mindenesetre én megmaradok annál az opciónál, hogy elveszteni nem egy alkalmi kapcsolatban akarom, hanem nekem társ kell.
Amúgy egy kicsit önmagadnak mondasz ellent. Nem érted, hogy valaki miért környékezi meg az X-edik lányt, de persze nem szabad feladni. Amúgy megint nagy tévedés, hogy nem tetszik. A férfiak, legalábbis én hajlamosak vagyunk a belsőt is figyelembe venni a párválasztáskor, azt meg egy pillantásra nem lehet megismerni. Beszélgetni kell ahhoz, de a nők többsége elhajt, hogy ronda vagyok. Na és akkor ki a felszínes? Nem azt mondom, hogy mindenki, de a lányok nagy százaléka a női magazinok címlapjairól veszi a férfiideált és minél inkább eltér egy férfi ettől a képtől, annál bunkóbban küldik el.
Szép nőknél én még sosem próbálkoztam, nagyon hamar rájöttem, hogy náluk esélyem sincs.
Az tényleg nem neveletlenség, ha valaki visszautasít. Azokkal a visszautasításokkal nincs is problémám, akik normálisan esetleg: "bocs, nem vagy az esetem" válaszolnak. De gyakran előfordulnak ennél bunkóbb beszólások is, mint pl: "Téged a rémálmomba sem akarnálak látni" Ez megtörtént eset. És a tapasztalataim szerint bunkó beszólásból több fordul elő. Sokan mintha azt hinnék, hogy a csúnya fiúknak nincs szíve, nincsenek érzései, nyugodtan beléjük lehet rúgni.
Utolsó: A nem szabad feladnit nem úgy értettem, hogy minden egyes csajhoz, aki mozog, oda kell menni. Hanem úgy, hogy nem szabad elcsüggedni, ha X lány visszautasított.
Ja, és sztem a társkereső más, mint a való élet. Társkeresőre sok olyan ember megy fel, akik már annyira elkeseredtek, hogy tök mindegy ki, csak próbálják meg vkivel. Azok mindenkinek fognak írni.
És az is hülyeség, hogy a nők jelentős részének csak a média férfiideálja kell. Az én ismeretségi körömben senkinek se, Brad Pitt- vagy Justin Bieber-epigon a barátja (akinek van, persze). Az enyém sem.
én külsőre egy jó pasinak számítok, az egyetemen a top 3 pasi között voltam, de önként lettem "Lúzer", mert kiakaszt a mai lányok sekélyes, minden empátiát nélkülöző és kifejezetten férfias gondolkodásmódja. Ma már a nők női testben férfiként viselkedő lények lettek, nyoma sincs annak a klasszikus nőideálnak, amit pl. még anyám képviselt. (orvosi egyetemet végzett, apám volt az első 18 évesen, házasság, 3 gyerek, hűséges volt mindig is, munka mellett a háztartást is vezeti).
Nyilván nekem ilyen "anyai" mintával a mai lányok 98% egy r*banc, ez tiszta sor. 20 éves kor körül 4-5 pasi az átlagos, nem ritkán 7-8 pasit már elfogyasztottak:
- lelki kiégés
- nemi bajok
- férfi gondolkodásmód
köszönöm, de ez nem kell.
Sportolok (rengeteget), dolgozom, a barátaimmal vagyok, tanulok. A nők nem érdekelnek, mert a szememben nem sokat érnek már.
Egy "önként" lúzer srác
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!